Serendipity -> Par odličnih dejstev (28.8.2008 20:04:16)
|
Če imaš prekrasno ženo, še lepšo ljubico, če imaš super avto, če nimaš problemov z davčnim uradom, če vedno sije sonce, ko se zbudiš, če so ljudje s tabo vedno prijazni in ustrežljivi, potem je SKRAJNI ČAS da se nehaš drogirati! > Dan ima 24 ur... v gajbi je 24 piv... TO NE MORE BITI SLUČAJ! > Hlačke niso najvažnejša stvar na svetu, so pa vražje blizu! > V službi sem Bog. Vsak ve, da obstajam, a me nihče še ni videl. > Nikoli več ne bom imel rokometašice. Kar koli vrže vame, me zadane v glavo! > Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš. Genialen, če ugotoviš, katero polovico. > Tako sem dober v postelji, da včasih vzdihujem svoje ime! > Nasmeh je druga najboljša stvar, ki jo ženska lahko naredi z usti. > Če parkiraš avto neustrezno, pusti brisalce vklopljene, da ti ne bodo mogli kazni zataknit za njih. > Najboljša stvar pleše je, da slišiš, snežinke ropotati. > Pri 17.-h se puncam menja glas iz >NE< na >DA<. > Ali veste kaj pride po dežju? Ponedeljek. > Evolucija ni ravna črta navzgor. > Borba za oblast je kot borba množice za pilotski sedež; ni pomembno ali znaš pilotirati, pomembno je, da se znaš boriti in, da imaš padalo. > Da bi v svetu kaj dosegli, se je treba pretvarjati, kakor da smo kaj dosegli.
|
|
|
|