Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 17:54:59
|
|
|
|
Maleal
|
iiiiiiiiiiiiiiiii kak so lušni .
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 17:55:18
|
|
|
|
amaya
|
Kako so vsi lepi
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 17:55:21
|
|
|
|
Rožica I
|
Happy cute family ! P.S.: Pa fajn se mi zdi, da so prodali slike za mastne pare, ki so namenjene v humanitarne namene. Ker res verjamem, da ta dva ne glumita, kar se tiče tega !
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 28.8.2008 17:57:39 >
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:05:50
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Kako so vsi lepi
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:07:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Lusni kot vsi dojencki.
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:08:48
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Happy cute family ! Baje niso več tako happy, Angelina naj bi vrgla Brada iz hiše -Kdo bi naredil kaj takega
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:09:17
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: amaya Kako so vsi lepi Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!!
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:11:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Ce bi imela ti profi aparata in profi retusiranje, tudi ne bi bila dalec od idile :).
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:12:51
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Ce bi imela ti profi aparata in profi retusiranje, tudi ne bi bila dalec od idile :). ja sej o temu govorim moram mojega naterat nov fotoaparat kupit, zraven pa še enega profija nej domov prvleče
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: amaya Kako so vsi lepi Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Ja saj če bi jaz tebe zaprosila za sliko al pa bi jo objavla v albumih verjetno tud neb dala ene na keri si v raztegnjeni pižami s snopijem, z lasmi k da te je elektrika stresla, z podočnjaki, z fleki od mleka na joškah, z bruhcem na rami....
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:15:16
|
|
|
|
Shuka
|
Kok je Brad Pitt lep
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:35:27
|
|
|
|
Mišni
|
Fletni so. Samo koliko pa je zdaj teh otrok?
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Res lepe slike. O, tudi jaz sem bila nasmejana takoj po porodu, pa veselo razkazovala moje speče dojenčke, ampak samo za fotoaparat.
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:53:59
|
|
|
|
ZARA
|
Ti si poosebljena žuta štampa postala, puncica.
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 18:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 19:42:37
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ti si poosebljena žuta štampa postala, puncica. pa dej no, je pa ja treba pokazat kaj hudiča imajo tako dobrega za pokazat za take dnarje in res so slike ful dobro retuširane, tudi jaz bi imela take za spomin doma, pa žal nimam profi fotografa v studio slikat mi je pa mal mim, in še enkrat jaz občudujem slike ne oseb gor, ker otrok je otrok, dojenček je dojenček pa če je od brandgeline al pa bi bil od sosedove micke mi je vseeno.Tako da vse pohvale fotografu Pa še to kaj sploh pomeni žuta štampa ?
< Sporočilo je popravil puncica -- 28.8.2008 19:44:32 >
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 19:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si poosebljena žuta štampa postala, puncica
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 19:58:32
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Seveda, vsi so zelo krasni . Sam, moja punca je pa še zmer najlepša
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:20:16
|
|
|
|
tanjusi
|
Sem skoraj sladkorno dobila ko sem tole gledala.
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:27:26
|
|
|
|
maja24
|
Sam so res LEPA familija,sam Shilon je pa res en mali cukerček-joj kok je lušna
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:29:04
|
|
|
|
maja24
|
[/quote] Baje niso več tako happy, Angelina naj bi vrgla Brada iz hiše -Kdo bi naredil kaj takega [/quote] Ne vrjemi vsemu kar prebereš al pa slišiš.
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:33:36
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: amaya Kako so vsi lepi Vse zgleda tako idilično, slike kot da so v nebesih. Vsi naspani in spočiti....ma deeeeeeeeeeeeeeeej!!!! Ja saj če bi jaz tebe zaprosila za sliko al pa bi jo objavla v albumih verjetno tud neb dala ene na keri si v raztegnjeni pižami s snopijem, z lasmi k da te je elektrika stresla, z podočnjaki, z fleki od mleka na joškah, z bruhcem na rami.... ma ne vem, če bi zgledala gljih kot Angelina, ki je šlang še bolj kot prej
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Angelina, ki je šlang še bolj kot prej Ne vem, ce je slank. Meni je prej shirana in izcrpana. No, mogoce je to samo modni detajl retusiranja.
|
|
|
|
RE: Dvojčka angelline in brada - slike 28.8.2008 20:37:19
|
|
|
|
amaya
|
Sej iz mene govori sama foušarija Sploh pa: a bi kdo kupil slike moje in mojega otroka za tak dnar? Prodajam namreč... (ne otroka, ampak slike, da me ne bo kdo linčal) ups, a moram na oglase dat? Šibam.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?