AKŠ -> RE: kako je pa z uvajanjem (7.9.2008 7:54:14)
|
mi smo imeli tri dni uvajanja - prvi in drugi dan po tri urce, tretji dan 4 urce, pol pa sem jaz mogla v službo in je bila prepuščena sama sebi v vrtcu... Prva dva dni ni bilo nobenega joka. Pretji dan je potočila nekaj solzic ob kosilu (ker je pri nas prehranjevanje za mizo znanstvena fantastika - v vrtcu pa je to pravilo). Tako da je bilo te tri dni res super... no potem pa je prišel dan ko sem mogla v službo. Sem okol 9h poklicala v vrtec in mi je vzgojiteljica rekla da je pa danes naša Lea kar bošček...in da full joka. Mene je tako stiskalo v prsih, da sem mislila da bom koristila ure ali dopust in šla po njo. Pa sem rekla da bom še malo počakala - okoli 10h sem ponovno poklicala in izvedela da se že lepo igra in smeji... naslednji dan je bila borba že zjutraj, ker ko sem ji rekla da gre v vrtec je rekla da noče, da gre z menoj v službo....no tisti dan je potočila nekaj malega solzic ko sem šla iz igralnice... petek ,pa je bil že nekaj popolnoma drugega....z veseljem je šla zjutraj v vrtec, se kar od daleč poslovila....ko sem pa prišla po njo, pa sem morala še počakat nekaj minut, ker še ni hotela domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] tako da če to strnem skupaj , je naš otrok potreboval en teden da se je unesel.....seveda pa to čisto odvisno od otroka do otroka in seveda tudi od vzgojiteljice...
|
|
|
|