taraji -> RE: IVF/ICSI september, oktober (21.9.2008 13:42:04)
|
Lepo pozdravljene, drage moje Se vam takoj na začetku močno opravičujem, da vas takole zanemarjam in zapostavljam, vendar sem imela zelo naporen teden, da se resnično nisem utegnila javljati. Sem bila pa z mislimi ves čas pri vas in seveda navijala za vsako posebej. Bila sem namreč na nekem sejmu vtujini - kjer naj bi bila do srede, vendar sem morala zaradi kadrovskih težav tam ostati do včeraj. Bila sem res močno zaposlena in ko sem se proti večeru vrnila v hotel sem vas samo malo brala,za kaj več pa nisem imela energije, saj me je po kakšni slabi urici že premamila postelja. Je bilo pa po eni strani zelo dobro, da sem bila ves čas zaposlena in tako nisem imela časa premišljevati o kakršnih koli znakih. No, zaenkrat še vse poteka normalno, brez kakšnih izcedkov ali česa podobnega in verjamem, da bo tako tudi ostalo. Sem zasledila, da ste imele v petek spet srečanje - no,morda bi se vam tudi sama na kakšnemnaslednjem pridružila, če me seveda sprejmete medse. Hvala vsem za pesti,spodbudo.....vse vam vračam - dvojno. Mislim na vsako od vas...želim vam, da je tokrat tisto pravo. Drage moje, za vse vas: Srečen je, kdor zna živeti z majhnimi željami. Izpolnijo se. vsaka izpolnjena želja pa je kot cvet na trati življenja. Osrečuje nas.
|
|
|
|