DaisyE -> RE: IVF/ICSI september, oktober (20.9.2008 9:19:10)
|
Sisy, za dajomajo ne morem ni rečt, ti bo sama povedala kaj in kako, zase pa lahko govorim. V dosedanjih 4 postopkih sem sproducirala skupaj cca 20 zrelih jajčk in vedno dobila vstavljena dva zarodka dvomljive kvalitete, ker jih več pač ni bilo. Če mi kdaj uspe in bodo na ET počakali trije, bom poskusila vzet vse tri, ker vem, da zunaj na zamrzovanje ne bo noben počakal, moram dat pa vsem trem šanso, da se primejo. Pravila pa, saj sama veš, ni. Mogoče bo pa najbolj čoravemu uspelo in unim dvem lepšim ne. In ne, ne bodo se vsi trije prijeli. So lepe pravljice, jih rada slišim, verjamem pa ne. Če se bo eden sem zmagala. Mislim, da tud dajamaja ve kaj dela. Precej je dala skozi, pozna sebe in svoje telo in lahko ti garantiram, da odločitve ni sprejela kar tako iz dons na jutri. Takšne odločitve dolgo zorijo in so vedno posledica izkušenj. Kar veš, saj si tudi ti v IVF. Če je zadevo znala Reškotu argumentirat in se je na koncu strinjal z njo, potem si lahko brez dvoma, da je bila odločitev dobra.
|
|
|
|