Abra -> RE: IVF/ICSI september, oktober (2.9.2008 10:07:30)
|
Dan pupke! Jaz čakam danes samo lepe novice [sm=smiley1.gif] Oktavija, lahko bi tudi ti test naredila [sm=smiley1.gif] mislim, da ti zelo dobro kaže [sm=smiley1.gif] Blanč, za hiperco se meni zdi malo čudno, ker vseeno nisi imela veliko jajčk, vsaj za tako hudo obliko takoj po punkciji. Se mi zdi bolj verjetna tista varianta o dveh naklofenih na tešče. Jaz imam bolj slab želodec in vem, da bi mene to zvilo. In na to ne bi prenesla ogromne količine vode. Po požirkih pij otroški čaj, jej prepečenec, nadaljuj pa s kuhano zelenjavo. Tko si jaz želodec zdravim. Za vsak slučaj pa Reša kliči. Če greš v CE v bolnico, tam najbrž nimajo ravno izkušenj s hiperco, Reš ti bo ziher prav svetoval, kaj naredit oz kam it. bozza [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za stopko! MLBK, bravo za drugo špiko [sm=smiley36.gif] Zdaj ko je šla na pravo mesto ni več težav [sm=smiley36.gif] un flek bo pa najbrž še par dni ostal Gigi, a lahko pridem na kosilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] doma se še vedno ne sme nč pečt, gostilen sem se pa tut že naveličala [sm=smiley36.gif] mami predaleč. Vsak dan razmišljam kaj bi, pa nič mi ne paše, lačna pa ful. Zarja, super, da si stara ti nazaj. Če bo še kdaj kaka frka, kar povej, da uletimo. Jeznih nosečk se je za bat, kajne Shukec? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lara, kje si??? Zdaj si ziher že doma [sm=smiley1.gif] Čakamo. Sonček2, kdaj imaš pregled? Pozdravček vsem!
|
|
|
|