moci
|
Naj vam zaupam mojo izkušnjo z mod artom. kar bruham od jeze. Ko sem prvič tam izbirala obleko in mi je bila ena všeč sem vprašala za ceno, pa je gospa rekla, da se bomo že zmenili. Ko sem se oblekla in prišla do pulta je imela že vse napisano, cena za izposojo pa je bila 630 eur . sem rekla, da tako drage obleke ne bom vzela in šla. Odločila sem se, da jo dam šivat (za ta denar ti namreč zašijejo zelo lepo obleko, ki je ni treba vrnit v ponedeljek do enajstih - tako je namreč pri njih), pa me je teta prepričala, da lahko ne bo ok in naj grem vseeno še enkrat v mod art. tam sva potem skupaj izbrali eno solidno obleko, ki je še vedno stala 390 eur. plačala sem 125 eur rezrvacije. potem sem kupila nakit in ga šla pomerit k obleki, prej pa poklicala v salon, če je obleka tam in da pridem pogledat. ko sem prišla tja so imeli pripravljeno obleko, ki sploh ni bila moja. takoj sem dobila slab občutek. potem sem prišla še enkrat, s čevlji. kljub temu, da sem bila naročena sem čakala debelo uro, da sem lahko videla svojo obleko. no, zdaj sem našla sanjsko obleko, pri urški drofenik. klicala sem v salon in prosila, če lahko vsaj za del rezervacije izberem nekaj iz salona (npr. čevlje). bili so zelo neprijazni, zagotavljali, da tega ne morem in da so oni imeli stroške, ker je bila obleka v salonu . klju temu, da sem jih obvestila en mesec prej in da nisem prišla na probo, torej šivilja še ni nič delala na obleki, da sem lepo prosila, da nisem pričakovala vračila, niti tega, da bom dobila blago v celi vrednosti, se niso dali. nikoli nimam težav v trgovinah, nikoli se ne prepiram. ampak tole me je zelo razjezilo. in to salon, ki se ima za nekaj boljšega. če boste obleko rezervirale pri njih storite to tik pred poroko in bodite zelo prepričane. potem pa pojdite preverit, če so zabeležili pravo obleko. mene tam ne bodo več videli, pa če se poročim še destkrat
|