|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črtice na testih
28.8.2008 9:11:08   
Črička
Sem nova med vami, čeprav moram priznati, da vas spremljam že dalj časa. Imam že šestletno deklico in si močno želim vsaj še enouser posted image .  Zadnjo menstruacijo sem imela 27.07., a prav ulilo se je komaj 30.07, do tega dne je bil le bolj obilen rjav izcedek. Danes sem delala Cb in BC test in oba sta bila po moje negativna. Na CB-ju sta bili prva vodoravna in druga navpična črta močni, v prvem kvadratku pa sem imela občutek, da je bilo zaznati kot eno svetlo senco pokonci. Na Baby check testu pa je bila druga rdeča črtica močna, kjer naj bi bila prva, pa je bilo videti, kot bi rdeča barva le prosevala od nekje daleč spodaj. Ti dve senci je bilo slabo videti. Kaj menite, je kakšna možnost, da bi bila user posted image ? Znakov nosečnosti pa ni, boli me glava, prsi so kot vedno, le bradavice imam bolj rdeče barve, bolijo me pa ne. Kar me pa skrbi, pa je pretirano znojenje oz. kot eni toplotni valovi, kar me ob odsotnosti menstruacije spominja na menopavzo.
Kakšne so vaše izkušnje s temi črticami testov? Ali se ob negativnem rezultatu sploh kaj vidi na mestu, kjer naj bi bila črtica? Hvala in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Črtice na testih
28.8.2008 9:29:14   
Anonimen
Ob negativnem rezultatu ti pokaže zgolj negativni rezultat.  Vsaj pri meni je bilo tako. So pa k testom priložena tudi navodila.. daj jih ponovno prečekirat.
Dugače pa.. če ne verjameš testom,  pojdi h G in tam napravi test. Pač ne povej sestri za tole krvavitev, saj ti v tem primeru najbrž ne bo delala testa.
LP

(odgovor članu Črička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 9:46:42   
sakuL
počakaj kaka dva dni pa naredi še enkrat testuser posted image

pa srečno

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 9:48:46   
Črička
Ma ja, saj sem vse prebrala. Bom počakala še par dni in test ponovila, v primeru da ne bo menstruacije. Tista stvarna jaz mi pravi, da ne bo nič, tista željno čakajoča nove nosečnosti pa mi pravi, da mogoče pa bo. Ker sem spodaj opazila debato glede tega, ali je črtica ali ni, sem mislila, da mi bo kdo podal svoje izkušnje. Sama sem test delala pred skoraj 7 leti, takrat mi je po tednu dni izostanka pokazal rahlo črtico, a vseeno lepo vidno. Do danes pa ga kljub temu, da stalno delamo nauser posted image , nisem delala več, ker sem imela redne menstruacije. Ciao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2008 10:06:12   
sakuL
črička sej bo.. .

bomo držale pestiuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2008 10:08:03   
moniponi
Draga Črička, jaz bi ti rade volje pravilno odgovorila pa ti ne znam. Sama imam namreč zelo podobne izkušnje s temi istimi testi kot ti, vedno neke sence. No, zadnja M je bila 28.06., julija nič, rezultati testov isti kot tvoji, zdaj v nedeljo pa se je vlila M. Kaj vse to pomeni ne vem, upam pa da je v tvojem primeru na poti user posted image . Še to- teste sem večkrat ponovila, pa druga črtica ni bila nikoli bolj izrazita, vedno neke senčke.

Upam da si user posted image in če si, ti želim prijetno in mirno nosečnost, ter seveda zdravega user posted image !

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2008 10:20:57   
Črička
Hvala punce, zlate ste. Tudi jaz držim pesti za vse, ki si želijo dojenčka. Mi je pa Moniponijevo sporočilo povedalo, da ne bo nič. user posted image  Smrk, smrk. Bomo pa drugič ploskale, a ne? Lep dan želim vsem.

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 12:32:16   
moniponi
Črička ne še obupat! Ponovi test čez kakšna 2 dni, mogoče je še zdaj premalo hormona in ti bo še pokazalo bolj izrazito črtico. Ni nujno da bo tako kot pri meni, saj veš kako smo si ženske različne pri teh zadevah. Kar pogumno še po en test in javi rezultat! Nič še ni izgubljeno!user posted image

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 12:53:38   
Črička
Ja, seveda, saj vsi vemo, da upanje umre zadnje. Me pa bolj skrbi to, da me parkrat na dan "zakuha". Se je komu to dogajalo na začetku nosečnosti? Meni se prvič ni, no vsaj ne spomnim se. Upam, da je le kaj prehodnega. Lp, Črička

(odgovor članu moniponi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2008 17:39:05   
_sanja_*
Ne vem, kaj točno misliš s tem, da si zakuhala... Občasne navale vročine ali stalno vročino? Jaz sem na začetku nosečnosti imela vročino tudi preko 39°C. Stalno mi je naraščala in padala. Prvič je bil test negativen, zato tega nisem pripisovala nosečnosti, sem pa vseeno imela v rezervi to možnost, ko sem šla k zdravniku. No, čez nekaj dni se je potem na testu pokazala še druga črtica. Je bila pa tudi moja zelo rahla. (Povečaj sliko)

user posted image

Držim pesti, da je to to! user posted image user posted image

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2008 18:11:01   
Shuka
Tud, če je tolk rahla črtica si noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 7:49:19   
Črička
Sanja, vsake toliko mi postane toplo in imam občutek, da mi kar para puhti skozi kožo. To se mi zgodi ne vem, mogoče 5x, 6x v celem dnevu, pride in gre, ne traja dolgo, par sekund. Pojma nimam, kaj bi to bilo. Res pa je, da si vročine nisem merila. Je pa črtica na tvojem testu definitivno bolj močna, če bi se meni taka pojavila, ne bi niti za hipec podvomila, da je to to. Moja je bila taka, da bi moj mož zagotovo rekel, da jo vidim, ker si jo želim videti.Verjetno bi še prav imel.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.9.2008 14:49:18   
_sanja_*
Kaj novega? Si ponovila test?user posted image

(odgovor članu Črička)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2011 8:17:42   
lonypg
Pozdravljene!

Pri meni enaka situacija...
Včeraj testni trakec user posted image , vendar ena slabo vidna.
Danes zjutraj zopet testni trakec recimo pozitiven , vendar črta ena še manj vidna kot včeraj, enako je pokazal plastični test..Torej še ni rečeno da sem noseča ali kako?

Mi poveste, kako se slika da gor, da objavim?

Hala!
Lp

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.8.2011 15:55:35   
lonypg
Ker nisem mogla čakat, sem zdaj popoldne ponovila test s Clearblue in je test user posted image user posted image Jeeeeeejjjj.....

Tako da zdaj pa res ni več dvoma...

Lp

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2011 10:12:55   
ninicananica
Čestitke lonypg!!!

Drugače je pa Clearblue bolj občutljiv od drugih testov in ti je zato pokazal user posted image . Če pa nočete biti več v dvomih glede črtic, pa priporočam Clearblue digital, ki jasno pokaže + ali -

IZVIRNO SPOROČILO: lonypg

Ker nisem mogla čakat, sem zdaj popoldne ponovila test s Clearblue in je test user posted image user posted image Jeeeeeejjjj.....

Tako da zdaj pa res ni več dvoma...

Lp

(odgovor članu lonypg)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.