jagoda77 -> popoldanske službene aktivnosti (28.8.2008 9:03:56)
|
Zdej ne vem a še kdo tko misli al kako. Pri nas v služi vsake tolk časa kam grejo/gremo popoldan, pogledat kakšno zadevo, s katero se ukvarjajmo trenutno ali pa kam na piknik, vikend,.... Zdej je pa tko, da se to vse dogaja po službi in zvečer, jaz pa imam svoje obveznosti popoldan in planirane druge zadeve in pol skoraj nikoli ne grem in je potem dikretor užaljen. Sej če bi blo to kakšne dve urce, tri, ne rečem, to je pa potem vedno do poznih večernih ur. Halo, to je moj prosti čas popoldan in se mi zdi, da imam pravico z njim razpolagat tako kot men paše in nima bit noben kej užaljen, če mene vprašaš? Zakaj bi se morali neki družit pa ne vem kaj, jest hodim v službo zarad dnarja, sej to tako vsi, ker brez denarja pač ne moreš preživet, ampak da bom pa svoj prosti čas "zapravljala" za neke odnose kao in ne vem kva, pa pač ne bom, ker sem že tko preveč v službi in popoldan preživim s tistim, ki men sede. Zdej ne vem, a je moje mišljenje napačno? Bi se nekako morala popoldan še s sodelavci družit al kva? Ne vem... kaj pa vi? Maste tud kakšne popoldanske aktivnosti?
|
|
|
|