ronja
|
Hehe, baguSka, te razumem; moj lubi bi rekel, da itak nima veze, kaka je okolica, pa kakšen je apartma, ker "ga itak zanima samo to, da je postelja, za ostalo mu pa dol visi" - če bi že mela romantičen vikend zase (se mi zdi, da sva se zapikala še za kaki dve leti ). jaz bi mu pa verjetno rajši kak objektiv kupla, bi bil po moje bolj vesel. Ampak je prav, da se ljudje pocrkljajo točno tako kot jim paše. In da si privoščimo to, kar nam veliko pomeni, pa karkoli že to je, če to drugih preveč ne omejuje v tem, seveda (tko ko recimo zdej bogi Jaka skoz repo je, zato ker sta starša vse za ta dva dni zagonla - just kidding, flaška, ne me storbicat! sem mal navihane volje danes, sem od pregleda, pa so nama dovolili "vsaj kaj", no vzburit se po novem smem ). baguSka, sej te jaz tudi sam hecam, sej vem, da nisi fauš . Sam pravim, da ljudje dostikrat vidijo samo eno plat medalje, pa sta vedno dve... Če ju vidiš, na koncu ugotoviš, da ne bi z nikomer hotel zamenjat . BAGUSKA, OPROSTI za preimenovanje
< Sporočilo je popravil ronja -- 28.8.2008 16:06:13 >
|