Kam na sprehod??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Magi* -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 17:50:47)

Ljubljančanke prosim svetujte mi, kje za Bežigradom se da lepo sprehajati z majhnim dojenčkom, ne da bi vozil slalom med avtomobili? doma sem v bližini Bežigrajske gimnazije in kamorkoli jo mahnem, je grozna gužva na cesti, na pločniku... saj tu in tam se odpeljeva ven iz LJ (ali pa vsaj v kak park), dostikrat pa loviva sonček in ne moreva uiti prav daleč.

lp M

Mina1 -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 17:55:33)

ojla, jaz sem na Vodovodni za štadijonom, prej sem bila na Topniški in pri prvem sem se sprehajala po Zupančičevi jami, vse tja do Plave lagune. Meni se ne zdi tako grozno;)

Sedaj ta drugega bom pa bolj tule, kjer smo sedaj (okoli štadijona) in spet tja do Plave lagune oz. Slovenijalesa.

Ko bo sonček je meni vse fino:):):)

Glede parkov je ba bolj tako: razen Tivolija ni nič pri roki, je eden zraven mojega bloka, kjer je tudi OŠ, ampak je park blazno živahen s samimi otročki iz šole, pa še škratka lahko srečam iz vrtca:zmeden:, pa ne vem, če je to najboljša ideja, ker bo potem sigurno hotel z nama domov:zmeden:

Skratka,

pa-pa Mina1

Anonimen -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 18:07:40)

Vi kar do gimnazije pridte:):):)

Če pa se sprehajate med 10:30 in 10:55 lahko pa še mene kje srečate:)- Sam zdej je mal mrzlo:zmeden: Grem samo 1x, max. 2x na teden ven med malco:)

lp,:fis:

Mina1 -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 18:09:31)

No vidiš ribi;), se nam bo dogajalo, samo ko bo malo več sončka:):):).

Sicer pa sploh ne vem, kdaj grem lahko prvič malo ven na en giro s piškotkom, ki je takole na sveže???

pa-pa Mina1

Anonimen -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 18:29:21)

Pojma nimam...praši pediatra:zmeden:

Magi* -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 18:46:43)

Fiši, za zdaj je to še malo zgodnja ura:) ko bo pa topleje, te pa poiščeva. sva čisto zraven. drugače pa Mina1: sem bila nekajkrat med vikendom tu okoli in je bilo super. tudi na vaši konec okoli štadiona smo šli. tam je res lepo. zdaj pa samo slalom vozim med avti in kupi snega, tamala je pa čisto nervozna, če kdo potrobi ali pridivja mimo. takoj v jok. pol se pa pejd sprehode;) smo bili parkrat v Tivoliju in pri Koseškem bajerju. tudi tam je fino (sam preden jaz vse poštimam in popakiram v avto...). najrajši pa čez vikand šibam k mojim staršem v Trzin. tam je pa mir, čist zrak in nobene gužve in galame. tam je tudi tamala cel čas pridkana v vozičku. drugače pa po moje lahko že gresta ven za krajši čas, če je tako toplo kot npr danes. pa se morda še srečamo.

Pajaca -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 19:15:57)

Sej najbrž je mal daleč ampak vseeno, jaz sem bila tudi po par ur skupaj na sprehodu. Se odpraviš proti Vojkovi, pa pol naprej proti obvoznici, tam zaviješ desno, mislim da mal naprej od ministrstva za obrambo in je ena pot do Žal, ne vem če ni kar PST. No pa res ni ravno naj točka, ampak je pa vsaj malo miru. Pa če se ne motim je tam med FDVjem, Gradbeno šolo ena mala sprehajalna steza, pa eno malo igrišče za gradbeno. Pa lahko proti PopTV zaviješ pa maš pol do Topniške tud en del malo bolj na izi. Pa saj se kar najde kakšen košček tudi za Bežigradom, drgač pa pač v avto pa se zapelješ v Tivoli, Koseški bajer, polno stvari je dosti blizu. Bistvo je da hodiš po stranskih ulicah, čeprav so najbrž čist zaparkirane.

kalimero -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 20:11:52)

Točno to, kar pravi Pajaca. To je prav lep in miren sprehod. Po PST do Žal. Včasih sem živela na tem koncu in z najstarejšo dojenčico sva se dostikrat sprehodili prav do Žal in tam okrog. Saj se hecno sliši, ampak bolj mirnih sprehodov res ni.

Mina1 -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 21:05:12)

Superca, se pravi, vas je ene par tule okoli.

Potem se moramo definitivno kaj videti. Glede na to, da je moj piškotek najmlajši, še frišen, morava počakati na :), potem se vam pa javim in se kje srečamo tule za Bežigradom in tako.

pa-pa Mina1;)

Anonimen -> Kam na sprehod??? (8.3.2005 22:22:11)

Jaaaa, jaz se strinjam :) Zdej je premrzlo, grem ven samo v izrednih primerih hehe...:) Pa če ni treba kakšne naloge prepisat:ups::ups::ups:

Stran: [1]