jana84 -> RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI (28.8.2008 9:43:13)
|
Nam so glede barvanja las v šoli za starše rekli tako: Ni prepovedano si jih barvati v nosečnosti. Vendar zaradi dejstva da so lasje v nosečnosti dokaj občutljivi (neverjetno, glede na to da so tako lepi in zdravi, kaj ne?), naj se reja prepustimo profesionalcem na tem področju (beri frizerjem) kot pa da nekaj sami ustvarjamo doma, ker si lahko mimo grede poškodujemo krhke lase... Moje mnenje je pa še tako: mogoče si pa res lahko v nosečnosti privoščimo vsake toliko malce razvajanja pri frizerju...In jaz sem ravno včeraj bila pri frizerki in je bilo tako fajn. Smo lepo malo poklepetale, vmes so se moji laski lepo barvali, potem me je še postrigla in se počuti prav prerojeno...Sicer mislim, da je bil to moj zadnji obisk pri frizerki pred porodom (sem namreč v 35. tednu nosečnosti), tako da sem si privoščila malce spremembe, ampak saj so dobrodošle, kaj ne? Sem pa naročila frizerki naj mi naredi tako frizuro, da je z njo čim manj dela...Torej ko si operem lase si jih posušim, nanje dam malce gela, razkuštram tistih 5cm las in to je to...Ravno tako pa tudi zjutraj nimam kakšnih večjih preglavic, tako da se res lahko posvečam dojenčku in uživam v zadnjih tednih nosečnosti.
|
|
|
|