malecka
|
Joj, pa saj ne morem verjet kaj vse tle pišete. Če niste 100%, da boste vzele svoje kilograme v roke in začele migat............... kaj potem sploh vzemate raznorazne tablete in pripomočke.... mislim....halo!!! Ja saj vem, ženska pamet, jedla bom tablete in lahko žerem po mili volji. Neee , to ne gre tako in z temi tableti ne boste izgubile celulit, samo prekrijejo lakoto, izgubite tek, apetit in z njo povezane težave, posledično se začnejo kg topit, ker telo potrebuje energijo. Kaj je to tako težko razumet??? Seveda, lahko vzameš tableto in mormalno se naješ, ne bo prav nobene razlike, noben ti ne bo potrkal- haloo nisi lačna Zdaj pa še glede droge?! Kaj pa popita coca- cola, pa kavica, pa ena cigareta, pa v otroštvu ali kasneje pasivno kajenje??? to pa nič ne vpliva na plod a ne? Pa ne mi govorit, ker sem šla že čez veliko stvari v življenju, tud splav.... Tako, da vem kar nekaj življenskih... No, da sporočim za vse ki ste fauž. Od zadnjega javljanja, sam izgubila še dodatnih 33 centi v bokih, se pravi supaj 8 centi. Na vago pa še nisem stopila, mislim pa da je tam okoli 7 kil manj. In še nekaj, moj je čist paf name..... naprej pa si predstavljajte same