tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

African queen -> tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (8.3.2005 15:52:23)

Oj,
Zanima me,če mora otroka v prvi razred vpisat vsaj eden od staršev ali lahko to opravi neka tretja oseba(npr.babica)?In v katerem mesecu je sploh vpis??

Anonimen -> tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (8.3.2005 16:09:03)

Mislim, da so bili vpisi pred kratkim (ene 14 dni, tri tedne nazaj). Starši zraven? Mislim, da je dobro, že zato, da vidijo, da kažeš zanimanje, če pa res ne gre, bo pa verjetno kakšno opravičilo tudi zaleglo.

.ču -> tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (8.3.2005 16:10:34)

Mi smo imeli vpis pred kakim mesecem.
Najprej smo bli povabljeni na sestanek samo starši,čez en teden pa smo po pošti dobili vabilo na vpis,ki je pri nas potekal dva dni.
Na vabilu je pisalo naj bo otrok pri vpisu prisoten in naj pride z enim od staršev.
Tako,da ti na tvoje vprašanje ne znam odgovorit,mislim pa da ne bi smelo biti hudo narobe,če gre kdo drug na vpis.

Če te še kaj zanima.se pa oglasi privat.

Lp

African queen -> tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (8.3.2005 16:33:01)

Oj,
Hvala obema.Moj Jakob bo šel v prvi razred naslednje leto(2006/07)samo da,ko bo tukaj vpis, nas ne bo v Sloveniji.Pravzaprav sploh ne vem ali bo tukaj začel prvi razred ali v tujini,pa me je zanimalo,če ga lahko za vsak slučaj moja mama vpiše namesto mene.

TARA in MAJ -> tiste,ki ste vpisovale otroke v prvi razred (8.3.2005 17:42:33)

res so bolj zaželjeni starši vendar če res ne moreš gre lahko tudi babi
sarita sta pa tvoji čokoladici res luškani

PA,PA:sloncek:

Stran: [1]