vrstni red (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

jagoda -> vrstni red (8.3.2005 14:56:51)

Zanima me po kakšnem vrstnem redu so rastli zobki vašim:duda: Adam je pri 4. mesecih dobil spodnji enki, nato 3 mesece nič, danes pa sem opazila, da je pokukal ven zobek levo zgoraj, ampak ni enkica. Je kr fejst levo, al dvojka al pa celo trojka:zmeden::zmeden::zmeden:

A je to ok? Sem kr mal zmedena:zmeden2: Če bo dobil še dvojko na desni, bo kot mali vampirček:)-:)-:)-

Anonimen -> vrstni red (8.3.2005 15:29:37)

Ponavadi imajo res en red izraščanja, vendar če ne gre po vrstnem redu, ni nič narobbe. pri nas pri 11 spodnji enki, ene tri mesece kasneje zgornji in potem naprej...

MIRNA30 -> vrstni red (8.3.2005 15:56:37)

Brez panike Jagoda,
tudi naša Tia je najprej dobila prvi enki, nato zgornji dvojki in šele potem zgornji enki. Sestrina hčerka pa je za spodnjima dvojkama najprej dobila zgornjo trojko... Očitno vrstni red ni ravno zacementiran.

Lep pozdrav,
:nosecka: Mirna

lin -> vrstni red (8.3.2005 18:51:40)

Pri 4,5 spodnji enki pri 5 zgornji dve enki pri 6 zgornje dvojke pri 8 spodnja dvojka

Žan Luka -> vrstni red (8.3.2005 18:57:19)

Živijo!
Naš :duda: je dobil prvi zobek, spodnjo enkico, 5 dni nazaj :bravo:.Star je 7 mesecev in pol, pa je to šele prvi zobek.V kakšnem vrstnem redu bodo biserčki pokukali ven pa bomo videli.
Lp:kuza:

Stran: [1]