Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 18:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Saj a si kdaj že vidla osmrtnico čez celo stran? Ja, večkrat. Nazadnje za J. Drnovška.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 19:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
se sploh ne splača več umret
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 19:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
To je tko. Zakaj pa mislite, da vecina starih ljudi spara za pogreb. Ker je drago ko sam vrag.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 19:51:25
|
|
|
|
Šaki
|
kaj pa radio al je kj cenejši??
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 19:53:00
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 se sploh ne splača več umret no pol se bom pa kr za to odločla...
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:17:24
|
|
|
|
mala maja
|
resnično žalostno ja Najcenejša osmrtnica in seveda najmanjša je bila okoli 340€ v časopisu Dnevnik v decembru07 in to za naročnike , za nenaročnike časopisa je še 20% dražja
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:19:12
|
|
|
|
Anonimen
|
resnično žalostno ja Zakaj sem vam pa to zdi zalostno
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:22:52
|
|
|
|
mala maja
|
ker je že tako hudo ob izgubi bližnjega,potlej pa te oberejo do kosti pri pogrebu. In zakaj je osmrtnica sploh nuja . meni ni ampak očitno vplivnim možem je. jaz je pri očetu nisem dala in sem še pol leta po smrti poslušala kok sem grozna, in potlej me je čez leto pri mami vrglo na rit. In žalostno je da stane tako veliko. Skoraj polovico moje plače. Potlej se pa pejd. Da o ceni pogreba ne govorim.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
meni ni ampak očitno vplivnim možem je. jaz je pri očetu nisem dala in sem še pol leta po smrti poslušala kok sem grozna, in potlej me je čez leto pri mami vrglo na rit. Aja, to. Vplivni mozje, zanimivo.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:25:05
|
|
|
|
kvaražugon
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Da o ceni pogreba ne govorim. To je bolj žalostno. Pokopat človeka pač moraš, osmrtnice pa ni treba objavit.
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
To je bolj žalostno. Pokopat človeka pač moraš, osmrtnice pa ni treba objavit. Je, meni tudi.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:30:19
|
|
|
|
Martina27
|
Meni je pred 2 tednoma umrl prijatelj in smo dali iz družbe vsak po 50€, bilo pa nas je 51 Drago je ja. Pa še umremo tako kar naenkrat, pol pa mej denar, da ga lahko dostojno pokopaš?
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:31:25
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi mene je na rit vrglo, ko sem videla cenik. Ja, umreti je vse prej kot poceni....
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:33:48
|
|
|
|
mala maja
|
ja očitno gre vplivnim možem res samo za prestiž, pa čeprav tudi na pogrebu.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 20:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pred 2 tednoma umrl prijatelj in smo dali iz družbe vsak po 50€, bilo pa nas je 51 Ce smem vprasat. Ce vas je bilo 51 prijateljev...kaksen je bil namen osmrtnice? Povedati komu? Ali zakaj?
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:22:05
|
|
|
|
Naja31
|
Pa saj pri osmrtnici ne gre samo da obvestiš o smrti, gre tudi za izraz spoštovanja, ljubezni, prijateljstva do te osebe, ki ga javno izraziš. Če bi bilo samo obvestilo, bi bila ena dovolj, pa je pogosto več osmrtnic za eno osebo ( ožja družina, širša družina, prijatelji, služba, kakšna društva....) Madona, kako morbidna tema.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:25:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa saj pri osmrtnici ne gre samo da obvestiš o smrti, gre tudi za izraz spoštovanja, ljubezni, prijateljstva do te osebe, ki ga javno izraziš. Meni je pa zanimiva tema . Tole je ze bolj otipljivo, javno izrazanje. Zanimiv fenomen, javna potreba po tem izrazanju.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:31:36
|
|
|
|
pikecpokec
|
Najbolj morbidno se meni zdi sedmina po pogrebu. Včasih ja, ko so sorodniki prišli od daleč in so cel dan potovali, logično da jih je bilo treba pogostiti. V današnjih časih pa ... .
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:45:37
|
|
|
|
Pikec
|
V današnjih časih pa ... Pridejo tudi od daleč in se ponavadi - vsaj tastari - srečujejo samo še na pogrebih. Zakaj bi jim človek pol ne privošču mal druženja, pa da kako rečejo. Itak vprašanje če se bojo še kdaj vidli.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:46:50
|
|
|
|
sneška_
|
Uh berem to pa mi lase pokonci gredo. Naju čaka to ker je tašča že proti koncu
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 27.8.2008 21:48:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Itak vprašanje če se bojo še kdaj vidli. Tole me spominja na tisto ministrovo Matildo.
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 28.8.2008 8:18:26
|
|
|
|
yoliee
|
Ta cenik je pa ubijalski....
|
|
|
|
RE: osmrtnica - me je na rit vrglo 28.8.2008 8:43:49
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Felicity IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Saj a si kdaj že vidla osmrtnico čez celo stran? Jaz sem jo vidla, sicer veliko let nazaj, ampak sem jo. Titovo? Ne (takrat še nisem znala brat )
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?