Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 13:45:52
racka28
Jah, ste imele pa srečo - meni so etikete že odpadale, pa tudi kolegicam, zato so tudi one priporočile, da se ne direkt na etiketo nardi šiv. Je pa slikanje tudi dobra ideja, s flumastrom pa tujih oblačil tudi jaz nebi (sukanec se še vedno da odstranit).
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 14:44:05
mišk
Jst sem dobila iz treh različnih naslovov ful cotk za v posojo, pa sem si za vse že v nosečnosti zapomnila od katere je kaj! Ja sej, take stvari si zapomnim, da bi si kej za faks pa ne gre tako zlahka.
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 16:49:23
lewinsky
Hej! Tudi jaz sem ta problem reševala s šivčki na etiketah,tiste ki pa niso imele več etiket pa na notranji strani oblačila tako da se ni videlo.Vzame ti pa kar nekaj časa,da vsako oblačilo označiš. Tole s fotografiranjem pa ni slaba ideja. Od zdaj naprej tudi jaz "fotograf" otrških oblačil.