Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 13:45:52
|
|
|
|
racka28
|
Jah, ste imele pa srečo - meni so etikete že odpadale, pa tudi kolegicam, zato so tudi one priporočile, da se ne direkt na etiketo nardi šiv. Je pa slikanje tudi dobra ideja, s flumastrom pa tujih oblačil tudi jaz nebi (sukanec se še vedno da odstranit).
|
|
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 14:44:05
|
|
|
|
mišk
|
Jst sem dobila iz treh različnih naslovov ful cotk za v posojo, pa sem si za vse že v nosečnosti zapomnila od katere je kaj! Ja sej, take stvari si zapomnim, da bi si kej za faks pa ne gre tako zlahka.
|
|
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 16:49:23
|
|
|
|
lewinsky
|
Hej! Tudi jaz sem ta problem reševala s šivčki na etiketah,tiste ki pa niso imele več etiket pa na notranji strani oblačila tako da se ni videlo.Vzame ti pa kar nekaj časa,da vsako oblačilo označiš. Tole s fotografiranjem pa ni slaba ideja. Od zdaj naprej tudi jaz "fotograf" otrških oblačil.
|
|
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 20:01:04
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem se za nekajs tvari lotla fotografiranja in moja izkušnja..... je blo kr težko in enako časa bi porabla za tista 2 vboda s šivanko
|
|
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 20:51:52
|
|
|
|
ključek
|
Jaz sem kupila tisti flumaster, ki je za pisanje na tekstil. jaz sem tudi to danes našla. ali to ali bom pa slikala. hvala vam za nasvete punce!!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.8.2008 20:54:25 >
|
|
|
|
RE: kako označiti oblačila.......... 27.8.2008 20:54:07
|
|
|
|
ključek
|
Pa kaj ti pa bo tolk oblekic od treh? od ene maš čist dost pa še kej boš svojega mela k ti kdo kej prinese..... če so mi pa prinesle............. ..............itak imava preveč cotk, še sama sva nabavila, ampak je le prvi otrok in se učimo.................
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?