malo za popestritev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TARA in MAJ -> malo za popestritev (8.3.2005 14:06:39)

no bil je en simčič, k je delau v kartnonažni!in kartonažna je bla najbol primerna tovarna za ogled!in nekega dne pride na obisk v slovenijo bush...in ga pelejo na ogled v kartonažno...pa se sprehaja bush z direktorjem pa zagleda za tekočmu trakm simčiča!pa gre k njemu pa reče:"o simčič stari ko si kej?ka pa delaš kle?"pa simčič reče:"o bush, ma dobr sm pa ti?ma dej a greva na en pir?"in sta šla na pir...direktorju se je pa zdel čudn od kje bush pozna simčiča pa nč ni reku...in pride v slovenijo britney spears k je mela koncert...pa so jo odpelal mal pogledat v kartonažno...pa zagleda simčiča za trakm..pa gre do njega:"ja simčič ka pa ti kle?ko si kej?prit greva na eno pjačko"in sta šla...pa se je zdel direktorju ful čudno od kje simčič pozna tok slavnih ljudi..in ga je nasledn dan vprašou ko to?pa simčič reče da še papeža pozna!pa mu direktor ne verjame...in sta šla na obisk k papežu v vatikan da direkot vid da simčič res pozna papeža..no pa prideta pred vrata pa en duhovnik odpre pa razjasn da papež ne more ker dela v tišini ker bo mel čez pol ure zelo pomembno mašo za cel svet, k bo po televizji...pa reče simčič :"povejte mu da je simčič pršou"in gre duhovnik pa pred čez pet minut pa jih spusti naprej.pa prideta do papeža pa papež reče:"simčič pozdravlen, joj oprost smpak zdle se vama ne bom mogu posvett sam te pa vabm da sodeluješ pr maši za cel svet, ti boš ministrant direktor bo pa v prvi klopi ker ni veren ok?"in kmal se je začela maša pa vse je potekal super, na sredn maše je pa diretor padu okol...pa je trajal da je pršou k seb, k pa je ga je simčič vprašou kaj je blo?pa reče direktor:"vse je blo uredu, dokler me ni ta kitajc k je sedel zravn mene vprašal:"kdo pa je tale zravn simčiča:)-:)-:)-

m_m -> malo za popestritev (8.3.2005 14:12:46)

:)- js pa poznam podobno varianto z Morganom

dvojčica -> malo za popestritev (8.3.2005 15:18:51)

Ja, res dobra popestritev, sem ga še slišala, pa ga je po dolgem času spet dobr slišat.:)-

jaz99 -> malo za popestritev (8.3.2005 15:25:57)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]