Jenny* -> RE: prikolica (16.3.2009 16:17:39)
|
Mi smo lani kupili prikolico, majhno - adria 310 in smo bili zelo navdušeni. Kampirali smo v enem poletju na 5 koncih, tudi samo za 2-3 dni in nam to ni bilo problem. Priklopiš in greš. Baldahina nismo postavljali, razen na morju, kjer so jo uporabljali še moji in njegovi starši. Bolj nam je praktična od šotora, ker jo samo pripelješ in jo ni treba postavljati. V kampu jo na parceli samo naravnava in mož tiste noge odvije, pa je. Tudi našemu 2-letniku je bila super. Letos jo prodajamo (malo s težkim srcem), razlog pa je prihod novega člana v zač. poletja. Samo smo pa gledali, da nismo kupili kakšno pretežko, ampak tako da sva jo lahko sama premikala. Nam je tak način dopustnikovanja odgovarjal, ker nismo radi dolgo na istem mestu. Sama osebno sem videla minus mogoče edino v tem, da z njo ne moreš lazit v nevemkakšne klance, npr. ko smo se namenili iti v Švico z njo, smo se morali sprijazniti, da ne moremo, čez neke lepe gorske prelaze, ampak moramo čez tunel. Pa ko smo si šli pogledat kamp Nadiža ob Soči, smo jo mal težko nazaj gor privlekli z avtom - Laguno. Moraš imeti kolikor toliko močan avto. To je moja oz. naša - zelo pozitivna izkušnja, podobna kot od borkla. Tenda se tudi meni zdi odlična ideja za take primere. Avtodom je pa tudi super, razen cene, ampak za tolažbo: ima pa tudi prikolica 1 plus v primerjavi z AD, ko si v kampu stacioniran, se lahko še z avtom kam zapelješ.
|
|
|
|