viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Je pa res, da mamo ljudje različne poglede na to, kako se odklopit. Pri meni pali, da se počim nekam v Dalmacijo vržem telefon tako daleč, da ga ne vidim, se priklopim na pivo + travarico (vem, kronik sam kaj čmo) in to je to. Zdaj ko so otroci tu, se na pivo pa travarco ne da orenk priklopit, ker je treba otroke u vodo spravt, pa nahranit pa tko, sam gre U, na Visu je baje super travarca... Ma mene matra ful AD, sam klinc... mormo bajto najprej spedenat. Pa če bi ga mela, hočem običnga, tko da je za 4, pa da mamo wc+tuš, da se lahk "švercamo" pa spimo izven kampov... Sanjam, sanjam... Bomo še naprej 1x na leto rental, za dušo. Drugač pa letos, pridemo na Lastovo, pa z G. zčneva špricerje pit... Mater... sva se ga tok nacedila. Ampak tko, res dobr... Sva postavlala spalnice v šotor, sva se tok režala, da sem mislla, da me bo pobral. Pa fajn, da je bil majhen kamp, da so otroc lahko letal okol... pa da ni bil ob morju, da nista mogle v vodo past U, sem dobla idejo... Mogoče bi mogla pospravljat in postavljat šotor vedno mal pod gasom