plačevanje zdravniških potrdil (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Opal -> plačevanje zdravniških potrdil (27.8.2008 8:06:01)

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje s plačevanjem zdravniških potrdil, ki jih izdaja osebni zdravnik otroka za razne potrebe. Mi namreč obiskujemo zasebno pediatrično ambulanto v MB (ki deluje pod koncesijo) in smo morali za zdravstveno potrdilo pred vpisom v vrtec plačati 7 EUR. Prav tako smo morali plačati za potrdilo, ki ga je zdravnik izdal zaradi bolezni otroka, ko smo morali odpovedati potovanje in potrdilo oddati zavarovalnici. Stalo nas je celih 25 EUR!!!

Vsi naši znanci in prijatelji do sedaj niso za nobeno potrdilo plačali nič. Pa nekateri tudi obiskujejo zasebne ambulante, ki delujejo pod koncesijo.
Kakšne so vaše izkušnje? Morda kdo ve, na podlagi česa naš pediater zahteva plačilo teh potrdil?

Hvala. 

dinika -> RE: plačevanje zdravniških potrdil (27.8.2008 15:44:47)

Tudi mi smo morali za potrdilo za v vrtec plačati 6 evrov(pred dvema letoma), za ostalo pa ne vem. Pa tudi imamo zasebno pediatrinjo, ki dela na koncesijo.

benika -> RE: plačevanje zdravniških potrdil (27.8.2008 17:03:43)

Nam potrdila za vrtec sicer ni potrebno plačat, se pa plača potrdilo o bolezni, če otrok več kot 15 dni ne obiskuje vrtca. Pride pa, se mi zdi, 10€.

dinika -> RE: plačevanje zdravniških potrdil (27.8.2008 20:51:49)

Mi smo dobili potrdilo, ko ni bila v vrtecu cel mesec zastojn. Na podlagi potrdila so nam za tisti mesec odobrili znižano plačilo.

Stran: [1]