|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Razočarana nad možem
27.8.2008 14:05:10   
ronja
Vožnja z avtom je stres in fizični napor.

Še posebej, če ti je slabo in ti gre skoz na bruhanje.

Če je do zdaj ni razumel in podpiral, je pa skrajni čas, da jo začneuser posted image .
Bojana, reci mu, naj gre sam, če če, lahko vzame tamalo s sabo in basta.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.8.2008 14:17:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

V mojih očeh je tak moški cepec.

Jaz se trudim bit prijazna......tko da ne smem tega napisatuser posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
27.8.2008 14:20:37   
Vijoličarka
Ne razumem tvojega moža. Imela si že dva SS, pa jaz, ki nimam s teboj nobene zveze, lahko čutim in razumem, da se ne želiš igrati z usodo, sploh ker tale obisk ni življenjsko in nujno potreben. On pa je oče otroka, ki ga pričakuješ. Mu je vseeno zanj?  So njegovi starši in paradiranje pred nekimi njihovimi znanci bolj pomembni, kot pa življenje njegovega otroka in tvoje zdravje? Mislim, ti bi imela vso pravico, da se muliš, ne pa on.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.8.2008 14:27:09   
ronja
Bojana, po moje ne razume: ne ve, da te je tako strah, nima pojma, kaj preživljaš, niti pod razno se ne zaveda, da pod tvojim srčkom raste njegov otrok, na to sploh ne misli... Zato mu moraš to razložit: da ti je hudo, da se bojiš, da ga rabiš, da te potolaži...  Ženske gotovo lažje to razumemo, sploh če smo šle čez to, vendar pa lahko razumejo tudi moški, če se potrudijo, če že nimajo naravne neke hude empatije. Ne se jezit nanj, rajši mu pokaži, da ti je hudo. Če reče, da ne greš zraven, ker se slabo počutiš, pa je to res in lahko pove po pravici, zato se ne bi jezila nanj.

Da ko boš zdrava, boste sigurno povsod šli, (če sem prav razumela, gresta oba rada kam), zdaj se pa res slabo počutiš, povej, da boš v avtu bruhala, če ne drugega, se bo za avto zbaluser posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.8.2008 14:35:18   
Anonimen
po moje ne razume: ne ve, da te je tako strah, nima pojma, kaj preživljaš, niti pod razno se ne zaveda, da pod tvojim srčkom raste njegov otrok, na to sploh ne misli...

ampak to je žalostnouser posted image

Moj je bil pr zadnjem splavu bolj na tleh kot jaz.....tud moške to prizadane, niso nič imuni na to.

Zato pa pravim da ta obisk ni največji problem, kle je zadaj en večji problem.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
27.8.2008 14:36:52   
Kerensa*
Karin, jaz pa sploh nisem vedela za tvoj splav... saj ne, da bi morala, ampak vseeno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.8.2008 14:46:59   
ronja
Je žalostno in seveda prizadane splav tudi moške, saj tudi oni izgubijo otroka, ni to neka ženska stvar, ker samo ona fizično krvavi... Seveda niso imuni, samo odzivajo se pa različno - eni tako, da nočejo na to mislit...

Ampak nekateri se s tem spopadajo tako, da se delajo, da tega sploh ni - kot je dal kalbo primer svoje žene, ki se je za drugo nosečnost delala, kot da je ni, da je ne bi tako bolelo, če bi bil še en ss. Mogoče dela on isto...

Vem, da je bilo lubiju pri moji krvavitvi v tej nosečnosti še težje kot meni: jaz sem se grozno ustrašila za user posted image , ampak njega pa je bilo strah zame - kar je vseeno še hujše...

Zadaj pa je ta problem, da mora on postavit SVOJO družino na prvo mesto! To mora itak vsak enkrat naredit. To ona čuti in zato mu zameri - in jo čisto razumem...

Zato mu razloži, kaj zate vse to pomeni, da ne bo jemal tega kot neko tvojo kaprico, ampak se bo soočil s tem, da te to BOLI! Skoraj noben mož si namreč ne želi, da bi njegovo dejanje prizadelo njegovo ženo... In da bi bila rada na prvem mestu, to imaš vso pravico!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.8.2008 15:47:41   
maruškaŠ
Zadaj pa je ta problem, da mora on postavit SVOJO družino na prvo mesto! To mora itak vsak enkrat naredit. To ona čuti in zato mu zameri - in jo čisto razumem...

Zato mu razloži, kaj zate vse to pomeni, da ne bo jemal tega kot neko tvojo kaprico, ampak se bo soočil s tem, da te to BOLI! Skoraj noben mož si namreč ne želi, da bi njegovo dejanje prizadelo njegovo ženo... In da bi bila rada na prvem mestu, to imaš vso pravico!

Tole pa kr podpišem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?