Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ROTA VIRUS IN PODOBNE VIROZE 26.8.2008 19:42:22
|
|
|
|
blaža
|
Sem prav slabe volje. Naš petletnik ima spet trebušno. Bruhanje in driskanje! In to je že četrtič v roku leta in pol. Drugače je kar zdrav in redko zboli, ampkak ko je v vrtcu ta viroza , jo vedno potrefi in mi z njim. Zdej samo čakam, če bo še kdo od nas začel z bruhanjem in driskanjem. Enkrat je bil tudi na infuziji, je pa imel Rota virus. Zadnjič je blo pol vrtca v bolnici in vsi so imeli rota virus. Našega šestmesečnika smo cepli proti rota virusu, samo take navadne trebušne, pa še vedno lahko ujame. Zadnjič je bil bolan in je bil doma cel teden. V soboto je samo še enkrat imel drisko in ga nisem hotla poslat v vrtec, ki so imeli nastop. Je šel k noni in še dobro, da ga nisem peljala na nastop, ki je nona čez en teden dobila isto. Pa jaz in mož tudi. Je ful dolga inkubacijska doba in lahko zboliš še po enem tednu. Mi je pa rekla naša vzgojiteljica, da če bi bili vsi kot jaz, da ne bi cel vrtec driskal, ker vozijo otroke v vrtec bolane! In to naju z možem najbolj jezi. Pa zadnjič je šla ena, ki so jo klicali iz vrtca, da ki mali driska naslednji dan še v bazen, da ki je itak bil boljši?! Ok! sem se malo olajšala. Kakšne izkušnje imate vi s tem virusom? Naši vzgojiteljici je ena virologinja rekla, da bo sedaj iz leta v leto več tega. Pa še to . roke si je potreba razkužit in ni dovolj navadno milo. Razkužilo stane v lekarni okoli 40 e , smo pa pol v Tuševi trgovini z kozmetiko kupili neko dosti cenejše. Pa itak takoj ne zaštekaš, se prej okužiš ponavadi in pol ti ni spasa! Če koga zanima in ima še čas se lahko otroke cepi do šestega meseca starosti in se plača 2x po 80e, je v dveh odmerkih!
< Sporočilo je popravil blaža -- 26.8.2008 19:43:57 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pomagajmo ustvariti čarobni december za vseDecember je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?