|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ROTA VIRUS IN PODOBNE VIROZE
26.8.2008 19:42:22   
blaža
Sem prav slabe volje. Naš petletnik ima spet trebušno. Bruhanje in driskanje! In to je že četrtič v roku leta in pol. Drugače je kar zdrav in redko zboli, ampkak ko je v vrtcu ta viroza , jo vedno potrefi in mi z njim. Zdej samo čakam, če bo še kdo od nas začel z bruhanjem in driskanjem. Enkrat je bil tudi na infuziji, je pa imel Rota virus. Zadnjič je blo pol vrtca v bolnici in vsi so imeli rota virus. Našega šestmesečnika smo cepli proti rota virusu, samo take navadne trebušne, pa še vedno lahko ujame.
Zadnjič je bil bolan in je bil doma cel teden. V soboto je samo še enkrat imel drisko in ga nisem hotla poslat  v vrtec, ki so imeli nastop. Je šel k noni in še dobro, da ga nisem peljala na nastop, ki je nona čez en teden dobila isto. Pa jaz in mož tudi. Je ful dolga inkubacijska doba in lahko zboliš še po enem tednu. Mi je pa rekla naša vzgojiteljica, da če bi bili vsi kot jaz, da ne bi cel vrtec driskal, ker vozijo otroke v vrtec bolane! In to naju z možem najbolj jezi. Pa zadnjič je šla ena, ki so jo klicali iz vrtca, da ki mali driska naslednji dan še v bazen, da ki je itak bil boljši?!
Ok! sem se malo olajšala. Kakšne izkušnje imate vi s tem virusom? Naši vzgojiteljici je ena virologinja rekla, da bo sedaj iz leta v leto več tega.user posted image  Pa še to . roke si je potreba razkužit in ni dovolj navadno milo. Razkužilo stane v lekarni okoli 40 e , smo pa pol v Tuševi trgovini z kozmetiko kupili neko dosti cenejše. Pa itak takoj ne zaštekaš, se prej okužiš ponavadi in pol ti ni spasa!user posted image

Če koga zanima in ima še čas se lahko otroke cepi do šestega meseca starosti in se plača 2x po 80e, je v dveh odmerkih!

< Sporočilo je popravil blaža -- 26.8.2008 19:43:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ROTA VIRUS IN PODOBNE VIROZE
26.8.2008 21:22:17   
melanija
Ja ti virusi so hudič. Mi smo imeli rota virus letos in žalostno je da smo ga dobili v bolnišnici, kjer naj bi bil varen pred takimi okužbami. Edina stvar pri vseh teh virozah je čistoča, umivanje rok in razkuževanje kljuk, pultov,... ko je kdo že bolan.

Od takrat sem postala prav zoprna, zahtevam umivanje rok pri mojih otrocih pa tudi enkrat na teden bolj razkužim strateške dele stanovanja. Imam slabe izkušnje ker tudi pri nas sta bila mož nin ta starejša hči bolna pred 3 tedni - oba bruhala in driskala. Hvala bogu se ta mala in jaz nisve nalezli, ker sem res striktno pazila na umivanje rok in razkuževanje posebno školjke in lijakov, pa pulta.  

Ti pa verjamem da je zoprno ko to doleti vso družino in ponavadi je tako da se vleče tudi po 14 dni preden vsi zbolijo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?