Leonišče-laboratorij (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

KulGirl -> Leonišče-laboratorij (26.8.2008 16:43:03)

Danes sem bila prvič v ambulanti za nepl. v Leonišču. V bistvu sama papirologija in procedure. Pri zdravnici sem bila pa vsega 5 minut. Samo pogovor. Dobila sem napotnico za UZ in za odvzem krvi za hormone in fanta sem naročila na spermiogram. Bilo je toliko enih info. da sedaj ne vem kako in kaj s tem laboratorijem. Vem, da je v drugem nadstropju in da mi morajo odvezeti kri 3.-6. dan M.
Zanima me ali je treba prej klicati v laboratorij, ali grem kar tja, ko bom imela M. Kakšen delovni čas sploh je v laboratoriju in ali je potrebno veliko čakati.

Majuska -> RE: Leonišče-laboratorij (26.8.2008 16:48:59)

Ne, nič ne rabiš klicat. Enostavno greš tja in opraviš - delajo pa od vsak dan med tednom od 8.30 do 15.00.

Aja, je v 2. nadstropju levo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

KulGirl -> RE: Leonišče-laboratorij (26.8.2008 17:44:47)

Uh, najlepša hvala za hiter odgovor.

Naja30 -> RE: Leonišče-laboratorij (26.8.2008 20:23:19)

Itak si dobila napotnico za laboratorij, tako da samo prideš tja med 9-14. uro in opraviš.

KulGirl -> RE: Leonišče-laboratorij (28.8.2008 9:07:58)

Še en problem imam. Moj fant je naročen za 1. spermiogram. Zanima me ali se mora v vsakem primeru narčit tudi k andrologu ali to ni potrebno. Moja zdravnica je dr. Ribič.

boob -> RE: Leonišče-laboratorij (28.8.2008 9:36:19)

dokler mu ne rečejo ni treba, ker itak mu mora tvoja G dat napotnico. . . no vsaj pr nama je blo tako. Prvič je šel samo na spermiogram, drugič pa najprej na spermiogram pa napotnicio za androloga je dobiu

Stran: [1]