Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 14:29:11
|
|
|
|
M1987
|
Želimo si novega člana... Vse si to želimo, ki smo tu in koliko je tistih, ki jih ni tu na RR Služba, službene obveznoti, skrb za preživetje, krediti, obveznosti... Vse to slabi nas in slabo vpliva na našo zanositev. Brala sem, da bi vsaka bodoča mamica morala biti sproščena, se ne obremenjevati - sekirati, skrbeti zase in za zdravo življenje, se zdravo prehranjevati . Vemo pa da je danes tempo življenja pester. Kako se sproščate? Jaz uživam pod tušem in ko razvajam samo sebe, rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo, zdaj urejam album s slikami mene in mojega, ko sva začela hoditi, vse lepo po vrsti, za najinega bodočega sončka pa delam tudi rodovnik po moji in fantovi strani ... A kaj če vas nekdo spravi iz tira, pride do situacije ko vas potre? Jaz sem zelo občutljiva in se za vsako besedo sekiram in moj pravi da to ni dobro - vem, ampak kaj storiti? Kaj to res tako zelo vpliva na izostanek in ?
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 14:49:36
|
|
|
|
sakuL
|
kako se sprostim hja pri takem tempu življenja zelo težko ,uživam pa ob poslušanju muzike, pa poj tut pojem zraven, to mi je najboj filing
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:18:01
|
|
|
|
moniponi
|
Vsaka skrb, stres, neprestano razmišljanje o neki zadevi ki te bremeni,... lahko vpliva na izostanek in posledično je tudi zanositev težja, oziroma kasneje se zgodi. Jap, res je! Seveda pa drži da se je velikokrat težko sprostit. Jaz grem običajno po službi malo na kolo, ali pa proti večeru, probam mislit na nič, oziroma opazujem pač vse okrog mene ko se vozim( kako si je nekdo uredil vrt, kako lep bazen ima nekdo, skratka na vse kar se me dejansko ne tiče, samo opazujem in uživam). Tako pozabim na vse kar se je slabega zgodilo danes in ne mislim na to kar bo jutri. Seveda pa mi žal to sproščanje ne uspe ravno vsak dan. Vsem ki si želite želim da ste čimprej in čim bolj sproščeno !
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:24:16
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz uživam pod tušem Jst tud... zelo! se posebno ko moza ze neki casa ni doma...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:25:11
|
|
|
|
baguSka
|
rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo tega stavka glih nisem dobro razumela... ampak ne, jaz ne hodim na pašo...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:26:54
|
|
|
|
baguSka
|
za najinega bodočega sončka pa delam tudi rodovnik po moji in fantovi strani a tebe to sprosca!? no, mene zihr nebi, ce bi to delala za nekoga, ki sploh (se) ne obstaja... ce pa to sprosca tebe in ce tega ne pocnes zaradi sebe, pa zelo lepo...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:29:06
|
|
|
|
baguSka
|
A kaj če vas nekdo spravi iz tira, pride do situacije ko vas potre? Kaj storiti? Ja seveda se zgodi. Ampak si ne smes pustiti, da to nate vpliva dolgorocno. Ni konec sveta... svet se vrti in vse gre dalje. Ne ustavljaj ga po nepotrebnem, ce ves da si s tem samo skodis...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:30:03
|
|
|
|
baguSka
|
In priporocam ti, da vsak dan preberes tole: Užij dan - izkoristi dan, živi ga čutno, danes, zdaj, optimalno, širše... Živi danes kot, da živiš zadnji dan. Vsakemu, ki ga imaš rad, mu to povej in tistega, ki ga ljubiš ga poljubi...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:31:44
|
|
|
|
Ylenia
|
men tut najbolj sproscajo sprehodi. ceprov bi blo mogoce boljs ce bi kolesarla al pa tekla, pa to ni tko enostavno, ker ponavad vzamem sabo se psa (ki prevoha vsak grm) in se mi ne da 5m tect, pol pa psa za sabo vlect. tko da se rajs lepo pocasi sprehajam. me pa drugace velik stvari znervira - ne vem kako enim ljudem nc ne pride do zivga. mi je ze zrdavnica priporocala avtogene treninge, pa se to se nisem naucila. vcasih si dam v dvd predvajalnik kaksen cd s pilatesom pa se mal zviram pred televizijo - to tut pomaga
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:35:22
|
|
|
|
M1987
|
baguSka Objave: 14839 Član od: 30.11.2004 Status: odsoten rada grem na sprehod kjer sam vse na pašo tega stavka glih nisem dobro razumela... ampak ne, jaz ne hodim na pašo... (odgovor članu M1987) O šit... Škrat... Mislila sem napisat, da grem rada na sprehod kjer dam vse na pašo - živčke na pašo
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:36:21
|
|
|
|
baguSka
|
men tut najbolj sproscajo sprehodi. ceprov bi blo mogoce boljs ce bi kolesarla al pa tekla, pa to ni tko enostavno, ker ponavad vzamem sabo se psa (ki prevoha vsak grm) in se mi ne da 5m tect, pol pa psa za sabo vlect. tko da se rajs lepo pocasi sprehajam evo tocno tak 'problem' mam tud jst... so pa tud men ze priporocal jogo... k cemur se se nisem spravla... zal
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:37:24
|
|
|
|
baguSka
|
mal te hecam... da ne bos tok obremenjena...
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:42:56
|
|
|
|
M1987
|
Ej sam čim vidim tvoj nick da mi kaj napišeš se vedno smejem A ti je že kdo rekel, da so mu zaradi pošle trebušne mišice?
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 15:43:31
|
|
|
|
baguSka
|
da so mu zaradi pošle trebušne mišice? zarad cesa!?
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 26.8.2008 19:46:34
|
|
|
|
M1987
|
HA, HA, HA a vidiš tok se smejem, da se zatipkam... Mislila sem napisati, če so komu že pošle trebušne mišice zaradi tebe (ker spravljaš v smeh)
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 27.8.2008 12:51:08
|
|
|
|
nf
|
Pod prvo, ne se sekirat o tem, da moraš biti sproščena! Kako jaz "Sproščam"? Hodim v hribe, hribčke, gričke, kucle... pa na izi sprehode, kolesarim, kdaj tudi v službo (do katere imam ene 15m), hodim na morje za vikende, berem karkoli mi zapaše, gledam tv, se zabavam z dragim (hmmm to pride na prvo mesto, da ne bo užaljen ), mah vse. Predvsem pa ne podrejam življenja svojemu fiktivnemu bodočemu .
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 27.8.2008 17:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sproščanje tko načrtno tega ne počnem, da bi rekla zdej se moram sprostiti...se pa trudim da uživam v melenkostih dneva, pa naj bo to kavica v parku, sladoled zvečer pred TV-jem ali pa masaža stopal, ki mi jo privošči dragi, cartanje z malčkom.......... in ponavadi mi uspe biti sproščena, do nekaj dni pred M potem pa kot obsedena gledam/razmišljam o znakih.... in vedno znova me razočara, ker pride....
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 27.8.2008 17:41:58
|
|
|
|
M1987
|
Anonimen sva na istem potem pa kot obsedena gledam/razmišljam o znakih.... in vedno znova me razočara, ker pride.... Moj je rekel, da naj se jutri ne veselim preveč, da ne bom preveč razočarana. Pravi, da je potem še njemu težko, če je meni. Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem . Sem danes oddala kri. Delava na od začetka marca. Tudi tebi želim, da se ti ta najlepša želja čimprej uresniči.
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 29.8.2008 14:59:49
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem . Sem danes oddala kri. Je bila lepa novička?
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 29.8.2008 15:50:53
|
|
|
|
fragola
|
Joj vem, da je hudo ko čakaš in čakaš, vendar če delata na bebici od marca to pa ni tako hudo, tako da res dej možgančke na pašo, vem pa da je zelo težko, ker sem v isti situaciji!!! Srečno in upam, da boš kmalu !!!!
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 29.8.2008 15:55:11
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Namreč jutri izvem izvide iz laboratorija, če sem . Sem danes oddala kri. Je bila lepa novička? To pa tud mene zanima.
|
|
|
|
RE: Sproščanje - vpliva na zanositev? 29.8.2008 15:59:12
|
|
|
|
baguSka
|
Aha sem ze nasla odg. na drugi temi. Skoda. Pa drugic..
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?