Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 12:40:21
|
|
|
|
ZVEZDICA 22
|
Pozdravček od julijke, ki ti kr malo zavida, ker si že tako blizu svoje bebike! Upam, da boš čimprej videla pupiko, če pa boš do četrtka še doma, se ti bom oglasla,da mal počvekama in da pozabiš na bolečine! Pa pa;);):)
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 12:51:43
|
|
|
|
Soncnica
|
Hej Adela!!! Meni bodo mogoče tud 14.3 sprožili porod, ker imamo zelo velikega :duda::modri:. Kje boš rodila? Mi bomo verjetno v Lj lp Sončnica:sloncek:
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 12:58:16
|
|
|
|
spacey
|
Ojla! Suzi* je rodila o2.o3. sinčka po imenu Anžej. 9nebesa Želim ti, da bi se porod sprožil sam in da bi bilo vse skupaj hitro s čimmanj bolečinami. Upam, pa da se še kaj prej oglasiš in poveš kako in kaj je s tabo. :) Lp; P 9nebesa še 13 dni (ampak bo prej :)- )
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 13:12:18
|
|
|
|
@ŽOGICA@
|
Sončnica, jaz bom rodila v Celju-sicer upam, da pred ponedeljkom ker mene so pri prvem porodu umetni popadki tko grozn boleli da si jih ne bi želela za sprožitev poroda:( Drgač pa če ne bo šlo prej bomo pač malo potrpele a ne?! sprožili mi bodo pa zato, ker imam Gestacijki diabetes in otroček velik na teži pridobiva, kljub temu, da sem se skupaj zredila 3,5 kg. očitno si naši sončki že vzamejo kar potrebujejo. * Nataša ti, ti ti!!! Hitr zrihtaj gsm da te še kej pokličem-pol ko bom rodila bom kak mesec polno zasedena saj 2 mucka rihtat ni kr tko. No, če bom doma sicer še ne morm vedet ampak če bom se kr oglas-poklič prej da boš vedla. Sej boš tud ti kmal vidla svojo štručko:) * Spacy tud teb želim da kak dan prej odideš, ker vem da imamo verjetno že vsega poln kufer-no večina od nas verjetno tudi komaj čakamo da vidimo, kaj raste pod našimi srčki:) LP, Adela
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 16:26:55
|
|
|
|
morskadeklica
|
OJ:rozica::rozica::rozica: :bravo::bravo::bravo: Da se javim še vam. najprej se opravičujem za pravopisne napake. Klara namreč trenutno je, tako da imam prosto le eno roko. Rodili smo na hitro v 3 urah, v petek 4.3. ob 22.40,teža 2,910 kg,velika 50 cm.Kaj več pa ,če vas zanima ,vprašajte. lp.:muca::roza::duda:
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 17:19:04
|
|
|
|
spacey
|
Morskadeklica :bravo::bravo::bravo: čestitke! Upam, da se imate dobro in da se lepo navajate en na drugega ter da se veliko cartate. 9nebesa9nebesa9nebesa Želim vam vse najnaj...:rozica::rozica: Kako je pa ime mali pupiki? Lp; P 9nebesa še 13 dni
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 18:12:02
|
|
|
|
morskadeklica
|
ŠE ENKRAT PREBERI KAJ SEM NAPISALA:):):) LP:muca::duda:
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 18:28:36
|
|
|
|
eva1
|
No pa nas je le še nekaj v enem kosu-na žalost za nekatere!!! Ja Yasmin, upam, da bo jutri vse ok, mogoče pa boš že jutri stisnila svojega :duda: v naročje! Še :rozica::rozica::rozica: zate in za tvoje dete! Pa le sporoči nam!!! Spacey te čisto razumem, tali edemi so od :hudicek:, pa še kg mi gredo kar gor, ker sem tok polna vode! Pri gležnju se mi tut ne pozna več kje je kost, ker je vse skupaj samo en velik buhtel-že zjutraj:(! Sigurno G ne bo ravno zadovoljen! No če smo pri sprožitvi poroda, men je G skoz govoril da bo po 37 tednu sprožl porod, zaradi visokega pritiska, ampak sedaj pa je pritisk čist ok, tako da čakamoooo...Čeprav nebi imela nič proti, če bi sprožl-ker mam že dost vsega! Že z odprtimi očmi sanjam, kakšno bo to moje zlato dete-res komaj, komaj čakam, da ga vidim in stisnem k sebi! Morskadeklica- še enkrat vse čestittke, lepo se cartajte z malo Klaro:sloncek::sloncek::sloncek:! No jutri imam pregled-bomo vidl, kaj bo kej povedal G! Jaz ne vem, ali men skoz pomalem voda odteka, ali lulam, al kaj se zdej dogaja-uglavnem hlačke mam skoz mokre! Pa na zadnjem UZ je že bilo malo plodovnice, tako da me prav zanima kaj bo jutri na UZ pa CTg-ju! Je pa mali danes tako miren-sej čutim vsake toliko časa, ko se prestavlja, sam ne tako kot prejšne dni-srčno upam, da se pripravlja!! Spet sanjam z odpritimi očmi:)-:)-:)- Lp, še vsem marčevskim :nosecka: in mamicam!!!!! Eva in :duda: Luka
|
|
|
|
MARČEVKE-zaslužimo si mesto malo višje :) 8.3.2005 21:37:14
|
|
|
|
rainbow
|
Dober večer, še ena marčevka v enem kosu se javlja. Čestitke še enkrat morskideklici za lepo pupo (in seveda atiju), lepo papajte, ajajte in se cartajte!! Eva1 ti bi pa res rada prehitevala zadeve! No, saj te čisto razumem, in držim pesti tudi ostalim, če se vam že kaj dogaja. Jaz sem bila danes na pregledu in sem še zaprta, posteljca lepo dozoreva, mala pa je po meritvah težka kar 3400, kar je kar lepo :bravo::bravo: Ja, kmalu bo, potem pa bo šele luštno z :duda: Dobro spite danes marčevke, jaz upam, da bom (danes ponoči že nisem) in upam, da se bo vsa stvar začela podnevi in ne ponoči. Kakorkoli, lepo bodite :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?