Anonimen -> Hude bolečine po CR (10.3.2005 9:09:09)
|
Draga Jakob, tudi meni je zelo žal za tvojega otročička. Sedaj bo gotovo vse v redu, brez skrbi. Gotovo te bolj spremljajo že zaradi vsega hudega, kar si morala preživeti. Kar se ponovnega CR tiče, pa je bilo meni razloženo, da je čisto odvisno od tega, zakaj so ti naredili prvega. Meni so naprimer zato, ker se enostavno nisme odpirala, izgleda, da pač še ni bila zrela za porod, čeprav sem bila 1 teden čez rok. Mi je pa počil mehur, tako da so mi porod morali narediti. Torej, definitivno bi v drugo poskusili z vaginalnim porodom, čeprav bi bil otrok toliko velik, kot je bil prvi. Saj če bi se normalno odpirala, bi šlo, glede na to, da mi niso nič omenjali, da imam kaj ozko medenico. Tudi žene mojega sodelavca je v drugo rodila vaginalno, medtem ko so ji prvič delali carski rez vzdolžno, kar pomeni, da je zelo, zelo mudilo. Torej je vse odvisno od vzroka, zaradi katerga so ti prvič naredili CR. Prav take bolečine in težave, kot jih opisuješ po CR, sem imela tudi jaz. Groznbo. Čim lepšo nosečnost ti želim in naraven porod, če si ga želiš.
|
|
|
|