Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 11:57:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro Edino kar mi je bilo malo mimo je to, da so nam temperaturo in pritisk merili ob 5 oz. 5.30 zjutraj, pa da smo na ctg hodile okrog 6 ure zjutraj..... v bistvu zato, da je bilo porihtano v sklopu nočne izmene....ampak se je vseeno dalo preživet...... Zanimivo, sem bila takoj tisti teden za tabo tam in sem hodila na CTG po sedmi uri Je šla babica po oddelku in nas skupaj nabirala Tlak in T pa so prišle še kasneje merit. ... mater si imela srečo...... , zadnji dan preden sem šla domov so mi prišli merit temperaturo ob 5h zjutraj , pa sem si pol načrpala mlekeca in nazaj v posteljo..., no sicer je bila tudi vizita tista dan že pred pol 8 ..... sem komaj oči odprla, ko mi je dr. Janko že šive ven jemal
< Sporočilo je popravil gold fish -- 31.8.2008 12:09:02 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:00:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Aja, pa jaz mislim še vsaj do jutri počakat . Bi rada še bubija v vrtec peljala, da spoznam vzgojiteljice, pa malo vidim, kako so jim poštimali. Ker potem kar lep čas ne bom tam okoli hodila. Pa še k frizerju bi morala it, to bi pa bilo boljše kar danes opravit, za ziher .... jaz pa ne bom videla kako in kaj se bo letos na začetku v šoli dogajalo...pa še prenovljena je ..... ...frizer...pa sem bila kar sama včeraj doma.....no ja, pobarvala sem se kar sama....... za sprednje lase sem pa zadnjič do frizerke stopila in mi je samo te porihtala, ostalo bomo kasneje.... (še sreča, da jih lahko spnem v čop)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:01:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy me to you - super si zrihtala seznamček se strinjam .....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:06:57
|
|
|
|
ključek
|
...frizer... jaz sem grem jutri naročiti, upam, da me vzame..................bi se pa rada pobarvala.....................sej se lahko,ne???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:08:09
|
|
|
|
gold fish
|
babike...nisem se vam javila včeraj...... ....smo se spet malo dojili, ostalo pa po flaški....ni bilo treba sondice..... .....samo zdaj se že mali pikec nagonsko zažene za dojko ...edino se še ful hitro utrudi, ker je še drobčken...... bomo počasi, pa vztrajno nadaljevali...... ...danes moram še doma vse porihtati za velikega pikeca za v šolo, za mene stvari za bolnico, pa še vse ostale zadeve..... da lahko pol grem za kak dolgo pač moram...... ..... bom še nekaj slikic dodala...... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:08:50
|
|
|
|
ključek
|
.... jaz pa ne bom videla kako in kaj se bo letos na začetku v šoli dogajalo...pa še prenovljena je ..... v kateri razred pa gre mali?? se spomnem lani..............je šel moj nečak v 1. razred, pa sestra tud ni mogla z njim, je bila v bolnici, ker je bila noseča in je krvavela...........na srečo je bilo vse ok, malega so pa posneli na video,da je videla......................ni isto, bolje pa kot nič................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:09:26
|
|
|
|
ključek
|
babike...nisem se vam javila včeraj...... ....smo se spet malo dojili, ostalo pa po flaški....ni bilo treba sondice..... super!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:10:12
|
|
|
|
ključek
|
...danes moram še doma vse porihtati za velikega pikeca za v šolo, za mene stvari za bolnico, pa še vse ostale zadeve..... da lahko pol grem za kak dolgo pač moram...... sej res................neki časa te ne bo....................ti fajn uštimaj, pa da prideta čim prej oba domov.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:10:48
|
|
|
|
gold fish
|
aja, da ne pozabim... me to you - kaj če bi mi ti kdaj pa kdaj javila katera babika je že rodila? Ti si še v polnem zagonu.... Bi šlo? Saj veš, da sem firbčna.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:11:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you [v kateri razred pa gre mali?? ..... 4 .......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:11:34
|
|
|
|
ključek
|
aja, da ne pozabim... me to you - kaj če bi mi ti kdaj pa kdaj javila katera babika je že rodila? Ti si še v polnem zagonu.... Bi šlo? Saj veš, da sem firbčna.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:13:00
|
|
|
|
gold fish
|
...grem zdaj na hiterco še nalepke na zvezke porihtat, pol črpanje in pol že šus v bolnico....... ...aja pa slikice.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:13:08
|
|
|
|
ključek
|
..... bom še nekaj slikic dodala...... na zadnjih dveh se pa smeji, a???? ful je luštkan...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:13:47
|
|
|
|
ključek
|
...grem zdaj na hiterco še nalepke na zvezke porihtat, pol črpanje in pol že šus v bolnico....... ...aja pa slikice....... ........čao.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:19:38
|
|
|
|
alysa
|
bomo počasi, pa vztrajno nadaljevali...... le tako naprej ... drži se ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:38:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pa kateri naj jaz sporočim? Rok imam 25.9., občutek imam pa, da se bo zgodilo en dan prej. Marsy, če hočeš, lahko tudi meni.... takrat, ku si ti na vrsti bom jaz sigurno že doma.... A ve si vse UZ plačujete, ali vam jih kar delajo. Oz. kako veste, koliko naj bi vaši otročki tehtali? Moja ginekologinja naredi vsakič UZ..... Danes me je še kot strela zadela misel, da pol, ko bomo po porodu spet lahko začele , da bo treba pazit. Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... komaj čakam en sexs, ku buh zapove....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 12:47:49
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ bejbike!! Lara glede sexa se popolnoma stirnjam s tabo Drgače pa babe, mene vsako večer tako mantra da sem konkretno naveličana, in si kar želim da bi me pol že zvilo če misli.......meni full ni jasno...čez dan je mir .....po poročilih pa se začne, in mi prav nič ne paše ne ležat, sedet sploh ne smem ... najbl mi paše na uni veliki niapihljivi žogi da se premikam sem in tja.......pol pa še v postelji kriza naprej.....tis vozgrček pa še kr teče z mene............jaz nevem no..........a mam tlko tega v sebi....... uživajte vse, goldi fajn poštimaj pikeca, me to you in tejchy dobro sta uštimali seznamček ....je zdaj bl pregleden
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 13:17:36
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara sem bla majčica 08, ko smo na g pregledu ugotovili da je moga gestacijska vrečka prazna in sem šla na abrazijo....to je bla moja najhujša izkušnja v življenju, čeprav, pa moram rečt da sem se marsikaj iz nje naučila, še posebaj pa uživati in z veseljem prenašati vse nosečniške težave... .....zato pa si mislim da ko bom svojo pupo končno dobila v noročje, da bom tako jokala od sreče, da bodo poplave v lj porodnišnici
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 13:18:38
|
|
|
|
KAHLO
|
upppppppppppps moram letet,....mi bojo piskri z štedilnika pobegnili.....k tako brbuta
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 13:36:29
|
|
|
|
emi*
|
Dober dan! Evo pravkar sem dala slikice od moje Ines. Zdaj pa vas grem malo prebrat,nisem že dolgo. Ciao
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 13:36:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara sem bla majčica 08, ko smo na g pregledu ugotovili da je moga gestacijska vrečka prazna in sem šla na abrazijo. Nisem vedla.... No, ma na srečo si pol kr hitro spet zanosila.... in še večjo srečo za nas, da si glih med septembrke padla.... ... IN sploh, da je zdej vse OK!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 14:11:36
|
|
|
|
emi*
|
Tasha23 pa Saraya čestitam!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 14:16:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Emi.... ma kaku lepo pupiko imate....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 31.8.2008 14:25:22
|
|
|
|
alysa
|
Evo pravkar sem dala slikice od moje Ines. ... luštna dojenčica ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?