Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:46:05
|
|
|
|
Naja30
|
V trgovini še nisem zasledila, lahko ga pa sama narediš. Bo še lepše in bolj izvirno.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:51:26
|
|
|
|
HHH
|
No, saj to je pa plan B - namreč da ga sama naredim, ampak časa imam bolj malo
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:51:50
|
|
|
|
Mišni
|
Ja, vem, kaj misliš, in ne, nisem jih videla pri nas. Še najbliže bi bil kakšen Müller mogoče.
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:54:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz po njem hrepenim še od mojega prvega razreda... torej 16 let! Poglej v Mullerju pri sladkarijah. Al pa v Hoferju, Lidlu, Leclarcku. Lahko, da se kje najde(v Avstriji ga imajo 1000%). Drugače pa ga lahko komot narediš sama in ga napolniš s sladkarijami.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:56:41
|
|
|
|
Volga
|
Jaz sem lani videla veliko otrok s temi škrniclji, so jih pa v Mulerju prodajali. jaz bom našemu prvošolcu pa kar torto spekla pa otroški šampanjec mu bom kupila. naj ve, da je šola res nekaj posebnega.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:57:30
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz sem lani videla veliko otrok s temi škrniclji, so jih pa v Mulerju prodajali. U super, dobro, da vem.
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 12:59:42
|
|
|
|
HHH
|
psajaz bom našemu prvošolcu pa kar torto spekla pa otroški šampanjec mu bom kupila. naj ve, da je šola res nekaj posebnega. pametna punca! tole idejo bom pa ponucala
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:01:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH psajaz bom našemu prvošolcu pa kar torto spekla pa otroški šampanjec mu bom kupila. naj ve, da je šola res nekaj posebnega. pametna punca! tole idejo bom pa ponucala me veseli. No, naš za torto ve, sva se včer pogovarjala, za šampanjec pa ne, pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:08:59
|
|
|
|
HHH
|
pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen Kot da bi o moji smrkljici govorila. Res hvala da si me spomnila
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:11:59
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH pa ga vedno v trgovini tako blaženo gleda, ga je dobil za RD, pa bi kar še, pa sem mu razložila, da je to samo za poseben priložnosti. Uuuuu, bo presenečen Kot da bi o moji smrkljici govorila. Res hvala da si me spomnila na ktero šolo pa gre? Sva iz istega mesta
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:14:16
|
|
|
|
HHH
|
novo mesto
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:22:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH novo mesto že, že, samo na ktero šolo v NM?
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:24:00
|
|
|
|
HHH
|
bršljin
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Teli škrniclji oz. Zukertüten so nemška tradicija, da si otroci prvi dan šole s svojimi novimi sošolci malo razdelijo sladkarijo ... v bistvu, da imajo en razlog, da se malo spoznajo med sabo in to. Pri nas tega še nisem zasledila ... no ja ... mogoče se bo pa počasi razširilo to k nam kot noč čarovnic in to. Drugače se da pa to super naredit iz onih kartonastih in poslikanih stožšastih kapic, ki jih prodajajo v trgovinah (npr. Mercator) za razne rojstnodnevne zabave. Okrog odprtine se nalima okrasni papir, škrnicelj se napolni s sladkarijami in nato okrasni papir zaveže z enim pisanim trakom, pa je.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 13:57:39
|
|
|
|
glen
|
Jaz sem videla v Mullerju zelo lušne, od didla al kako se že napiše una firma ,samo so bili kr dragi
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 15:35:17
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Jaz sem videla v Mullerju zelo lušne, od didla al kako se že napiše una firma ,samo so bili kr dragi Jaz sme bila pred 10 minutami, pa jih niso imeli. Razen ene, kjer je notri samo tisti jedilni papir v obliki enih krogcev.
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 16:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lani so imeli v Müllerju, taki rumeni so bili.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 26.8.2008 18:57:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: glen Jaz sem videla v Mullerju zelo lušne, od didla al kako se že napiše una firma ,samo so bili kr dragi Jaz sme bila pred 10 minutami, pa jih niso imeli. Razen ene, kjer je notri samo tisti jedilni papir v obliki enih krogcev. In kaj naj bi s tem Morda imajo namen še dobiti. Bom šla jutri jaz v našega Mulerja pogledat.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 29.8.2008 23:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo bili v Avstriji ta teden! Na tone teh škrnicljev !
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 30.8.2008 13:50:18
|
|
|
|
Ta otročja
|
in kaj konkretno se najde noter? a ga lahko katera slika?
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 31.8.2008 14:52:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo z ene nemške strani - otroci s temi škrniclji (Zuckertüte): Notri se pa najdejo razne sladkarije, pisani svinčniki, ravnilca, radirke, ... kar si ponavadi otroci razdelijo oz. menjajo med seboj.
|
|
|
|
RE: Škrniclji sladkarij za šolarje 1.9.2008 13:10:46
|
|
|
|
lea23
|
ooo ful fajn! a to naj bi kupili starši svojim otrokom in jim dali za prvi šolski dan ko gredo v šolo, al naj bi jih dobili v šoli? men so ful ušeč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?