Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 26.8.2008 10:53:17
|
|
|
|
*alja*
|
če ga kje najdeš še men sporoči
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 26.8.2008 14:11:24
|
|
|
|
mitziw
|
mi smo ga pred nekaj meseci našli v Pikapolonici. LP
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 26.8.2008 16:29:29
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Mislim da sem ga vidla v baby centru
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 26.8.2008 16:38:12
|
|
|
|
Blink1
|
To so Star Party mikrofoni. Mislim, da jih imajo v Pikapolonici. Mi pa smo ga kupili v Toysu.
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 26.8.2008 19:21:51
|
|
|
|
Noseckica
|
Mikrofon
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 28.8.2008 15:03:26
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ne, nosečkica, to ni to. Tisti, ki sem ga videla v e-trgovini BC, je bil na stojalu. Tile so za na glavo. Takih nočem. N&N, ne vem, če je bil Star Party, cena je bila okoli 30€. Bom pogledala v Toysu in preverila v Pikapoki. Hvala.
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 28.8.2008 15:04:57
|
|
|
|
Martina27
|
V Mullerju ga imajo, vsaj imeli so ga grem pa danes po službi pa ti sporočim če ga še imajo!
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 28.8.2008 15:08:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
U, Martina27, krasna informacija. Daj, sporoči, če ga še imajo (pozor: na stojalu! ) in koliko stane! Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 28.8.2008 15:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ga kupili v E.Leclercu. Ped nekaj meseci, tak da ne vem, če ga še imajo. Na stojalu, s tremi pedalkami- aplavz, bobni, pa neka spremljevalna muzika. Barve: oranžna-vijolična-zelena. Bil je pa okrog 16 eur (v akciji) Imamo pa od takrat ogrooooooomno petja
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 29.8.2008 9:37:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
Martina, no, si bila? Ga imajo? Teja27, hvala tudi tebi. Bom šla tudi tja pogledat, mogoče se še najde kaj takega.
|
|
|
|
RE: Kje dobim otroški mikrofon na stojalu? 29.8.2008 13:51:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Muller,Špar,baby center in pikapolonica. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?