juhuh -> RE: tumor v možganih (26.8.2008 10:18:51)
|
ja stvar so ugotovili zelo hitro, v porodnišnici je imela mala Ana močne krče, in tretji dan namesto da bi šle domov so naju poslai v pediatrično, tam so ugotovili z Uz-jem in magnetno resonanco glave da ima neko vensko nepravilnost v možganih, ki naj nebi bila nevarna in se jo bo z operativnim posegom lepo odstranilo in bo deklica čisto ok. včeraj ko jo je prof dolenc operilal je bil menda pa grozno presenečen ker ni našel venske nepravilnosti ampak tumor. sedaj je ana priklopljena na vseh možnih aparatih in jo je prav grozno videt, obrita, pa tako lepe laske je že imela, če mi uspe vam pokažem sliko vse bi razumela da bil bila moja mala pikica bolna če bi ležala v posteljici, negibna žalostna, da nebi jedla in tako naprej ampak ta moj sonček je tako živahen, se giblje, miga z rokicami, nogicami, tako rada je, se smeje in me tako posluša ko se pogovarjam s kom, in kaj je moja največja skrb bo vse ok, bo hodila, govorila, se še naprej smejala in mela tak strašen apetit kot ga je imela do sedaj
|
|
|
|