Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 20:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ma gre za to, da ma stegna manjša od meč to je pa mal na meji... presuhe sta obe, sej če pogledaš celoto še ne opazš sm nogice mata pa res suhe...
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 20:35:30
|
|
|
|
Magi*
|
v bistvu furajo nek Dachau look. drži se res obupno. moda pa kot moda. poberem tisto, kar mi paše, ostalo spregledam. meni je letos veliko bolj pri srcu Promod, pa Mango ima par všečnih kosov, sam verjetno teh v naših trgovinah niti ne bo. al bodo pa 1 komad dobil in bo šel v 5. sekundah.
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 20:40:51
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Če je kdo grozen v tej številki One, je to Miša Molk. Sploh je nisem prepoznala!! A si je spet privoščila kak lifting al kaj??
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 20:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce ji posljem pol kile krompirja, a mi gre v dohodninsko olajsavo ?
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 20:57:13
|
|
|
|
Pikec
|
ampak res ne paše skp. Obraz ene najstnice telo pa prave pravcate matrone...
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 21:45:44
|
|
|
|
Massa26
|
Ja, točno to sem tudi jaz pomislila - katastrofa, vsa neki polomljena in nikakva na vse možne načine.... Pa sicer prisegam na H&M, ampak reklame so mi pa tudi njihove več ali manj podoben ˝podn˝ kot današnja.
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 21:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak res ne paše skp. Pase ne, ampak opazili smo jo. Pa se dodatno reklamo na RR je dobila .
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 26.8.2008 21:53:20
|
|
|
|
Noseckica
|
TUKAJ so tudi "obdelovali" Mišo Molk.
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 27.8.2008 12:18:00
|
|
|
|
puncica
|
o moj bog a to je miša molk, ne morem verjet, pa kaj se je ful poredila al kaj?
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 27.8.2008 12:25:39
|
|
|
|
tanikaa
|
Miši so se zameglile celice, ki uravnavajo zdravo presojo. Babnca se očitno ne more sprijaznit, da se stara, in rezultat je ta ogabna plastična in nategnjena faca. In prepričana sem, da bi bila še vedno ful dobra bejba, če bi namesto teh plastičnih operacij raje posegla po športu in s pomočjo le tega ohranjala kolikor toliko mladostni videz.
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 27.8.2008 12:25:54
|
|
|
|
andreja32
|
jaz je sploh nisem prepoznala,......sem šla brat članek , in vidim da piše Miša Molk,...grem pogledat slikce in sem ugotovila da je pa res ena ženska malček podobna njej ....škoda.... se še iz aviona vidi da je imela še eno operacijo
|
|
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 27.8.2008 12:27:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Če si malo zoži nos, bo mela istega kot ga ma Paris Hilton.
|
|
RE: Reklama H&M v današnji Oni...poden 27.8.2008 12:43:01
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Miši so se zameglile celice, ki uravnavajo zdravo presojo. Babnca se očitno ne more sprijaznit, da se stara, in rezultat je ta ogabna plastična in nategnjena faca. In prepričana sem, da bi bila še vedno ful dobra bejba, če bi namesto teh plastičnih operacij raje posegla po športu in s pomočjo le tega ohranjala kolikor toliko mladostni videz. Ja, Miša! Samo poglej to zexy rit od naše tanikeeeeeee... Sama zdrava presoja, nič PVC taerapij.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?