Nagajučk -> RE: kdaj drugi samostojen obrok? (28.9.2008 17:22:32)
|
Z mojo puncico sva zaceli z GH pri 4,5 m. Prvo sva imeli samostojni obrok zelenjave, kar hitro je sledil tudi samostojni obrok sadja ( v roku 14 dni). Tako ,da ima sedaj 2 samostojna obroka na dan. Z uvajanjem GH sva zaceli tudi iz razloga,ker se mi je zacela zbujati ponoci (prej spala skoz celo noc). Kljub temu, da ima zdaj samostojna obroka, se še zbudi pnoci (ne ravno vsakonoc, ampak pogosto). Tko, da ce [sm=duda.gif] pokaze zanimanje za hrano in apetit ter dobro prebavlja, potem ji/mu le ponudi se drugi obrok. Eni potrebujejo vec, drugi manj. Vsak pa ob svojem casu. Mene pa zanima, ce dojite vmes med dvema samostojnima obrokoma. Npr.,midve imava zjutraj prvo dojenje, potem naslednji obrok je sadni, naslednji zelenjavni in potem nama ostaneta se dva obroka dojenja. Nekak mi niti ne znese imeti dojeni obrok med samostojnima obrokoma, da ne bi bil potem drugi samostojni obrok prepozno. Se mi je pa zdej že tri noci zapored zbudila ob cca.enaki uri in nenormalno jokala(nic novega nisva poskusali), tko da ne vem kaj bi bilo. Sem se dans odlocila, da probava samo z enim samostojnim obrokom, ker tudi tezko kaka, pa da vidim ce bo kej boljs. Ima katera kej podobnega v vezi z nocnim zbujanjem?
|
|
|
|