sterilizator (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

binica -> sterilizator (8.3.2005 11:02:08)

Pozdravljene,
zanima me kako je s sterilizatorji . V Baby centru sem videla 2 modela - električni, ki stane čez 20.000 SIT in tisti za v mikrovalovno, ki je precej cenejši. Ali ste si te zadeve nabavile ali sterilizirate klasično - s prekuhavanjem? Prosim vas za nasvet ali in katerega nabavit!

LP, Binica in :duda:

Mina1 -> sterilizator (8.3.2005 11:05:39)

Mi imamo doma vse od Aventa, torej tudi ta električni sterilizator in smo ga pri prvem:duda: uporabljali kar 6 mesecev, ker je imel hude krče in tako.

Tudi sedaj na sveže pri drugem ga pridno uporabljam;)

pa-pa Mina1

nanka -> sterilizator (8.3.2005 11:07:32)

Jaz sem kupila tistega za mikrovalovno in je čisto OK. Pa še dve steklenički mali sta priloženi.
Lp

Ropotuljica -> sterilizator (8.3.2005 12:21:39)

A to nujno rabis al je mogoče sterilizirat tudi kar tako v eni posodi v mikrovalovki?

Mina1 -> sterilizator (8.3.2005 14:25:35)

Ropotuljica: tudi tako je mogoče sterilizirati, da vse prekuhaš v vreli vodi, ali v navadni mikrovalovki.

Te Aventove stvari so sicer drage, a sila priročne;).

pa-pa Mina1

marta2 -> sterilizator (8.3.2005 17:31:00)

Jaz uporabljem električni parni sterilizator, ker pač nimam mikrovalovke in je tudi ne nameravam imeti. Je to drag špas, zato sem kupila rabljenega v trgovini v Medvodah in sicer za 10.000 SIT, zraven oziroma noter sem dobila še dve mali in dve veliki steklenički in 3 cuclje. Sem zelo zadovoljna in ga redno uporabljam, je čisto drugače kot prekuhavat stekleničke in ostalo, še posebej če imaš dvojčke.

LP :duda::duda:

marta2 -> sterilizator (8.3.2005 17:32:58)

Še to, v katalogu od Toysa je isti Aventov sterilizator bistveno cenejši, imajo pa tudi sterilizatorje drugih firm. Preveri.

LP :duda::duda:

lin -> sterilizator (9.3.2005 13:30:30)

jaz sem kupila v IT(v Trstu-Tori de evropa)v trovini od Prenatala sterilizator Prenatal za 25 eur.

Stran: [1]