baci -> RE: dr.Gavričeva v MB (6.12.2008 10:51:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: eternety Mislim, da v tem primeru ne gre za to "komu jo pokažeš", ampak da so ženske ginekologinje bolj sočutne, lažje razumejo našo stisko v primeravi z moškimi ginekologi, ki na čase delujejo precej hladno. spoštujem vsako mnenje, tako tudi tvojega. Imam pa pravico, da se z njim ne strinjam. Dr. Reljič je zame osebno najbolj sočuten zdravnik na svetu. Je najprej človek, potem moški, ki še predobro pozna stisko para, ki mu ne rata po naravni poti, in potem izvrsten ginekolog. Moje izkušnje so take. Se pa strinjam z Baci, ker menim da spol tu nima nobene veze s tem kakšen človek je v prvi vrsti tvoj G. mislim,da niste dozorele,ker mislim,če si močno želiš otroka,tako kot me,pol ti je vseeno pri kom si,ali je ženska ali pa moški!!! sramežljiva!!!dajte no,tukaj nimaš kaj bit sramežljiv,tako kot sem že napisala,ko boš rojevala,pa nebo tvoje ginekologinje,boš rekla da ne boš rodila,ker moškemu neboš dovolila,da ti šari po ta mali,ker si ti sramežljiva!!!
|
|
|
|