Ali, predno greste na sprehod... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pikapolonica -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 10:51:36)

... svoje pikece še nahranite, čeprav so morda jedli komaj pred kakšno uro in še ne kažejo nobenih znakov lakote. Greste pa ven za nekaj ur in si seveda ne želite, da se lačni zbudjo kje daaaaaaaleč od doma.

LP, Pikapolonica :pika:

malika -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 10:53:09)

Ko se je še dojil vedno. zdaj ko je večji pa vzamem zraven zalogo hrane za vsak slučaj. pa večinoma jo kar nazaj domov prinesem.

ZARA -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 10:53:30)

...midve pojeva jo preoblecem,oblecem....in greva!!
S seboj vedno vzamem caj-to je obvezna oprema!
Sej zdej ko je tako mraz ne greva vec kot za 1 uro...

lp

Mina1 -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 10:54:13)

Pri prvem:duda: sem imela vedno s seboj termosko s prekuhano vročo vodo in pa tisto 3-pretočno škatlico z adaptiranim mlekom in ko je bil lačen oz. ko je bila ura taprava, sem ga nahranila.

Vedno sem imela tudi flaško komarčka s seboj;)

Sedaj pri drugem:duda: pa še ne vem kako in kaj, smo še doma zaenkrat, me pa zanima, kako se bo obneslo, saj se moj pocarta pri meni PO adaptiranem mleku, tako da:zmeden::zmeden::zmeden:

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu :modri:

kofetek2010 -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 10:55:36)

Midva sva se dojila, tako, da je bila hrana na voljo kjerkoli in kadarkoli. ;)

lp
jana73

kaja11 -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 11:08:28)

Mi pa planiramo izhode glede na hrano:zmeden:.... vedno počakam, da se naje - da je njegova ura.... potem pa greva... itak fuuul teži v vozičku:(, si sploh ne predstavljam kaj bi bilo, če bi bil slučajno malo lačen, neprevit:)-:) Kaj čmo... :)-škorpijonček pač9nebesa

BONI* -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 12:16:44)

Jaz za enkrat vsakodnevne sprehode planiram tako, da se po urniku naje, ga previjem in šibamo ven. Pogosto imam za vsak slučaj sabo flaško, pa jo do sedaj še nisem rabila, ker zunaj vedno spi in zdrži brez dojenja tudi več kot 3 ure. Če pa gremo na obisk, pa ga kar tam podojim ali pa mu dam flaško, če mi glih ni do tega, da bi tam joško ven vlekla (to se je zgodilo samo 1x). Če je le možno se raje vrnemo prav čas domov- za enkrat.

Lp, Boni

žiža -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 12:19:22)

Mi tud najprej jemo potem pa ven. Če gremo za dlje časa prekuhano vodo in mleko sabo vzamem, pa potem zmešam. Drugače jo pa tako, da takrat ko ni lačna ni šans da bi jedla. pa če še tako natančno planiram ure, bo na koncu tako kot bo gospodičnica hotela.

lin -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 13:14:33)

Enako kot Malika

Magi* -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 15:18:38)

podojim, oblečem in ven. dojenje pred sprehodom je obvezno, četudi je ravno pred pol ure jedla - je bolj za pomiritev. drugače je cela štala na sprehodu. pa še tko se kdaj deremo, predvsem zdaj, ko je že velik firbec in ji gre na živce, da leži v vozičku zavita kot kak paket.

Tinca7 -> Ali, predno greste na sprehod... (8.3.2005 15:55:43)

Mi Larine srehode prilagajamo njenemu hranjenju. Ponavadi 12.15. papca, potem pa gremo za 2 uri ven. Vedno pa imam sabo čaj, če se slučajno zgodi, da jo prime kakšna lakota.

Stran: [1]