pekmez -> Zmeda z naslovi (25.8.2008 20:31:30)
|
Lep pozdrav, potrebujem nasvet: in sicer čez približno 3 mesece bom postala mamica,pa bi rada uredila zmedo,ki jo imava s partnerjem glede naslovov,še posebej,ker ne vem,kako to opredeljuje zakonodaja.Naj povem,da nočem bit samohranilka. S partnerjem živiva skupaj v garsonjerci,ki je sicer las tašče nekje 6 mesecev,jaz imam prijavljen stalni naslov pri mojih starših,partner pa na drugem naslovu,ki je tudi last njegovih staršev.Nisva poročena.Na tem naslovu,ki sva sedaj je stalno prijavljena družina partnerjevih staršev,živijo pa na drugem naslovu.Ker so se tolikokrat že selili in spreminjali naslove,me zanima,kaj bi blo najlažje za njih in za naju-glede papirologije.Kam prijavit otroka,če pustiva naslova enaka oz.kaj če se prijaviva tukaj kot začasen naslov?Kako se potem to vodi,kot skupno gospodinjstvo?(glede na to,da je tudi družina od tašče tukaj prijavjena.)Je to sploh zakonsko pomembno? Upam,da sem se razjasnila. Hvala za morebitne odgovore![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|