2mak -> RE: Majčice 2009 (28.11.2008 13:06:46)
|
PapuaNG, prav filmska situacija! Starši spoznajo tamladga in izvejo, da si noseča! Joj, ne vem kako je bilo tebi, ampak meni gre prav na smeh! Prav frajersko! Obelix, lahko se dobiva tudi v Mantovi. Bova na vezi, ok? Glede Želvice... Jaz imam tam dve nečakinji in sem včasih tam. Saj je večina verjetno zelo zadovoljna, ampak vem, da je ena igralnica, kjer je 24 otrok, tako velika (ali majhna), da gre fizično noter samo 18 ležalnikov za otroke za počivat. Vem, da ni to nič groznega, ampak vseeno... Vrtec je nov, res bi bilo lahko kaj drugače. Sem pa prepričana, da so vzg ravno tako prijazne kot drugod, kar pa je najbolj pomembno. Jaz sem po izobrazbi vzg in sem nekaj časa delala v vrtcu (pa bila sem na študijskih obveznostih v veliko slo vrtcih), tudi v jaslih, tko da imam predstavo tudi o tem, kako dejansko zgleda v skupini čez dan. Imela sem 14 otrok, starih od 1 do 3 let (no, 3 so bili eni proti koncu leta), pa pomočnica je bila tudi mlada punca, s katero sva se dobro razumeli. Se čisto s tabo strinjam, Obelix, da je otrok v teh mlajših skupinah čist preveč, tam enih 8 bi bilo idealno, samo, ko si enkrat postavljen v tako situacijo, kar moraš delat in to čim boljše... Drugega ti ne preostane! Je pa tako, da smo si ljudje zelo različni. Ena kolegica je imela otroka v tisti "zasilni" igralnici "na hodniku" v Želvici, pa je ful jambrala kako grozno tam zgleda (jaz je nisem videla v živo), psaša pa praviš, da je prav ok. Jaz ti čisto verjamem, ker vem, da je tista kolegica tudi bolj občutljiva. Eh, smo napadle ta vrtec. Čisto nehote. Važno je, da je tam otrokom lepo, pa jaz verjamem, da jim je! Leela, moja je stara 2,5 leti, pa ne govori še čisto razločno, tko da mi je res lepo poslušat. Samo, te pesmice nikjer ne najdem. A jo katera pozna?
|
|
|
|