2mak -> RE: Majčice 2009 (26.11.2008 10:31:53)
|
Nosečke! Tale prehlad se me je čisto resno lotil in sem včeraj ob petih popoldan obležala in sem kar oblečena spala v dnevni do jutra. Vmes sem samo še lekadol popila, ker sem imela spet migreno (brrr...). Še dobro, da je moj dragi hčerkico zrihtal, ker jaz nisem bila sposobna stat na nogah. Sem samo poslušala kako se smejeta in vriskata in mi je bilo prav lepo to slišat. Zdaj sem spet sama doma, pa bom kar počivala, ker sem res fuč. Tudi jaz bi se lotila malo ustvarjati, moram najti kakšno dobro idejo. Pa s hčerko bova delali novoletne voščilnice, verjetno že ta vikend. V prvi nosečnosti sem si kupila par nos. majčk, drugače sem pa kar navadne uporabljala, ker mi je všeč, če je majčka ob trebuhu in mi ne štrli naokoli. Drug teden me spet čaka kakšen nakup, ker sem čisto boga s temi oblačili... Taškica, hvala za idejo za "Tek za zmajem". Sem si jo že večkrat hotela kupit, ker imam ful rada knjige, pa je nikoli nisem. No, danes bom dragega poslala v založbo... Zdaj pa berem "Naše deklice z vžigalicami" od Vlaste Nussdorfer, pa je kar malo preveč žalostna za nosečniško obdobje... Janci10, pol sva pa sosede, ker jaz zdaj 2,5 leti živim v Logatcu, prej pa sem na Vrhniki, kjer tudi delam! Kofetek? Danes je zunaj spet ful lepo, ker sije sonce, a je verjetno tudi ful mrzlo.Tko, da bom kar uživala na toplem. Upam, da uživate tudi ve!
|
|
|
|