|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
30.9.2008 13:32:43   
girly
Tropical...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa en velik user posted image . In seveda, se še kaj oglasi, da vidimo, kako je s teboj!

Drugače pa, danes sem bolj optimistična, se oproščam, če sem zadnjič malo zamorila...se bom potrudila, da ne bom več. No, v glavnem, slabosti so se vrnile, sicer v manjši meri user posted image , tako da je kar znosno. Jutri bomo pa že 9. tednov user posted image . Počutim se pa kot v user posted image , ker vem, da je v meni najin user posted image ...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 701
30.9.2008 13:36:40   
Anonimen
lananai - koliko pa si noseča že? Koliko je velika tvoja user posted image  ?

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
30.9.2008 13:56:36   
lananai
Baje sem noseča 6t 5d, moja pikica pa je velika približno 8mm. Utripajoč srček se je že videl. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
30.9.2008 14:05:19   
baba84
mucka25 jaz sem v prvo opravljala NS tudi v po in prvič slišim, da bi bila površna... meni ni opravljala NS Reševa ampak ena druga, bila pa je kar prijazna eidno teževo ji je delal cd za slikce posnet drugače se mi pa ni zdela nič ne strokovna med samim pregledom... tako, da sem zato presenečena nad tem... nevem sicer pa kako bi lajik opazil da je površn meni ni tako delovalo, kako je to izvedela sestrična?

tropical user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se nam le še pridruži pri klepetu!

joj danes sem spet pozabila klicat za NS user posted image  ima mogče katera št. za NS v po?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 704
30.9.2008 17:15:16   
pena
mani2- prav je, da si poklicala G. Si se vsaj upam malce pomirila. Vse bo OK, boš videla.
Danes se mi je uspelo naročiti na NS-sem te poslušala in sem se tudi jaz naročila pri Strahovi-enako kot ti imam pregled imam 27.10. -ob 8:15.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 705
30.9.2008 17:24:29   
mani2
Malo me je G res pomiril da verjetno z user posted image  mi nič narobo samo ne vem kako dolgo bom še lahko prenašala te bolečine. Ker me resnično zelo boli tako da komaj hodim. Mi je čudno ker ne vem zakaj me sploh boli. Če pa do jutri ne bo nič boljše pa premišljujem da bi šla k svoji splošni zdravnici. Mogoče pa mi lahko ona kako olajša bolečine.

(odgovor članu pena)
Neposredna povezava do sporočila: 706
30.9.2008 17:29:43   
majuška10
Dober večer drage moje! upam da ste v redu. Z mano vse ok, včeraj sicer nisem mogla spati, danes mi niha razpoloženje kot bi blo aprilsko vreme, drgač pa komaj čakam, jutri zjutraj imam pregled  že ob 7.30 in upam da bo vse v redu. vsake tolko cajta me kaj kje pošpika, to pa je zaenkrat vse. bomo videli jutri.
lep pozdravček vsem majčičam in njihovim majčkolinkotom ;-)

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.10.2008 9:11:00   
Anonimen
Dobro jutro!
Pa je spet ena noč za nami mamice. Mene je dane sponoči tako grlo bolelo da je bilo grozno...

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
1.10.2008 10:20:47   
baba84
anonimna tudi mene ponoči malo grlo začne bolet ampak je zjutraj uredu....

in kako ste, čvekice? jst kr uredu...

čeprav vam morem priznat da me tele novičke o SS prav pošteno potrejo in se kr malo izogibam forumov, da še jaz ne zapadem v kakšno negativno razmišljanje ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.10.2008 10:21:53   
mojmaček
En hripav pozdrav tudi od mene

Tako sem prehlajena kot mlada mačka.  Kiham, kašljam, težko diham, vse me boli, grlo, glava,...    Nimama pa vročine.  Ni to hecno. 

Nič kaj nosečo se ne počutim.user posted image     Me je kar strah,  da ni kaj narobe. user posted image user posted image

Ko sem imela prvič splav (odmrtje ploda v 10 t), tudi nisem imela nobenih nosečniških znakov, pa se je pol žalostno končalo.  Drugič mi je pa bilo orng slabo, sicer brez bruhanja ampak slabo.    Mi je G rekla, da so to dobri znaki da ti  je slabo,  pol veš da so hormoni v ravnovesju in da je s user posted image  vse vredu.

Ne vem kaj si naj mislim?

kaj pravite?   Kaj brezveze paničarim?   Mislim da se bom kar na pregled naročla.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.10.2008 10:21:57   
Anonimen
majuška10 kako je bilo na pregledu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
1.10.2008 10:56:49   
dzanika
se opravičujem ker se vmešavam na vaš forum. Vidim da ste vse v veselem pričakovanju  . Vsem želim čim lepšo nosečnost še naprej. Ker pa še nimate dojenčka pa če imate sekundico časa prosim glasujte za našega Jana na linku: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3257#medias
glasuje se lahko vsako uro enkrat.

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.10.2008 12:02:11   
majuška10
zdravo pupike!!
evo mene. Danes sem imela pregled in končno videla mojega pikolinkota, ki meri že celih 2,8 cm. G. mi je rekla da je to glih prav glede na starost... V glavnem videla sem srček, in me je zgrabila grozna sentimentalnost in sem kr neki vekala :-) ne vem zakaj hehehehe.
no lep pozdravček vsem skupaj in bodite veseeeeeeele kar se da!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.10.2008 12:03:47   
Anonimen

Drage nosečke, mene zelo pomirja dejstvo, da ko enkrat zaslišiš bitje srčka, možnost ss pade na 5-10%. Zato le pogumno in pozitivno naprej gurat in razmišljat o imenih ;)

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
1.10.2008 12:06:36   
Anonimen
majuška user posted image user posted image
ni te na seznamu, pa te moram vprašati: koliko si noseča, kdaj NS in PDP?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
1.10.2008 12:26:13   
carpe diem
Joj končno.....Vse vas spremljam, ampak tale internet nekaj ni delal najbolje.... Pravzaprav je bila napaka v računalniku... Moji podatki so naslednji: to je moja prva nosečnost, naslednji pregled imam 15.10, na nuhalno pa sem naročena 20.10. Najprej sem se naročila na Jesenice, ampak sem se premislila, in sedaj sem naročena v Domžale, k dr. Strahovi.

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.10.2008 12:26:28   
Leela
mojmaček nosečniški znaki se pojavijo pri večini nosečnic ni pa to pravilo. Zaradi tega se sekirat je nesmiselno, seveda te skrbi samo ne glej na stvar preveč resno.
nekatere ženske zvejo, da so noseče pri 4 ali 5 mesecu. So imele celo menstruacije in so bile noseče. Ravno tako, pa imaš lahko že ss pa imaš še vedno močne nosečniške znake. jaz sem imela še po ss slabosti.

Jaz sem pa tako utrujena, da je to skoraj nemogoče. spat hodim ob 9h. Stanovanje je v razsulu. Danes moram dati nujno cunje prat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
1.10.2008 12:36:38   
baba84
Leela jst mislim, da je stanovajne pri vseh v večini v rasulu , čeprav jaz se oram pohvalit sem končno po 3 dneh mal skidala pa cunje dala prat user posted image user posted image user posted image user posted image

majuška10 to pa so hormončki ;) jst sem tok senrimentalna da še ob kakšni butasti nadeljevanki jočem in vekam moj pa se mi smeji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 718
1.10.2008 13:02:54   
ella.
oooo carpe diem: skupaj bova rojevali na praznik dela user posted image user posted image

Pa maj_taj se tudi kaj oglasi, ostalih prvomajskih rojevank pa ne zasledim...kje ste, punce?

Skratka; jaz tut kar malo pojokcam kdaj pa kdaj, gospodinjska dela sem tudi dala na stranski tir, kuha pa tudi več ali manj moj dragi, tako da
---počivam, kar nosečnici tudi pripada, mar ne? user posted image user posted image

zdaj pa vprašanje: jaz imam naslednji pregled (prvi v 9. tednu vse BP, dete veliko in glasno) kar NS in sicer prvi dan 13. tedna - ali bi ve šle prej morda še na en navaden UZ pregled? hvala za nasvete...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 719
1.10.2008 13:04:11   
mojmaček
Punce, kje je naš seznam nosečk?   Jaz  sem malo  user posted image .   nič ne najdem danes.

lp

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 720
1.10.2008 13:09:40   
ella.
mojmaček; na 27. strani poskusi...če si pa vešča tegale urejanja, ga pa prosim malo uredi user posted image

saj bi ga jaz, pa ne znam...

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 721
1.10.2008 13:25:18   
baba84
ella. zakaj točno pa bi ti šla še na en UZ pred NS? pomojem ni potrebe, sej boš kmalu na NS jst sem imela prvi pregled pri G pri 8t in mam naslednjega šele pri 14t NS pa imam pri 12t in ne vidim nobeneg razloga za UZ škoda denarja... vsaj meni... ti pa naredi po svoji volji, če si želiš ga videt pa pojdi ;)

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 722
1.10.2008 13:52:43   
ella.
baba84, jaaaaaa, rada bi ga vidla pa preverila, da je ok in da mu ni hudega tam notri user posted image user posted image
je pa res, da jih ne smemo preveč motiti v njihovem svetu baje...
komaj čakam nove slikce.

B

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 723
1.10.2008 15:37:38   
mani2
Pozdravljene
Jaz se danes počutim kar bolše najhujše bolečine v križu so minile tako da sem kar potolažena. Malo me še vedno boli ampat kako pač more biti da vem da sem še živauser posted image . Drugače se počutim vredu in komaj čakam na NS da vidim user posted image . Lepo se imejte.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 724
1.10.2008 16:34:58   
tropical

user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED    NS

01.05.
1. user posted image Carpe diem     (?.user posted image , ?user posted image )         ?            ?
2.
user posted image ella.                (?.user posted image , ?user posted image )          ?           ?

3. user posted image Maj_taj          (?. user posted image  , ?user posted image  )        ?          ?
4. user posted image FLASK_A         (2.user posted image  , 1user posted image  )      18.9.     ?
5. user posted image PC Baby          (?.user posted image  , ?user posted image  )          ?           ?

6. user posted image  Pikicapokica6    (2.user posted image , 1user posted image )    12.11.      ?

02.05.
7. user posted image  vanilla          (1. , 0 )     24.10       24.10

04.05.
8. user posted image Rosi*      (1.user posted image , 0user posted image )       02
.09        14.10.    

05.05.             

9. user posted image Maj09(28.let)   (3.user posted image , ? user posted image )      ?            ?
10.
user posted image baba84          (2.user posted image  , 1user posted image )    24.09    ?
11.user posted image A  user posted image               (?. user posted image  , ? user posted image )         ?           ?

06.05. 
12.user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      7.10.        ?
13.user posted image polna_luna          (?.user posted image  , ?user posted image )      12.09.       ?

07.05.
14.user posted image piikapolonica  (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.       ? 
15.user posted image heln               (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.   27.10.

08.05
16.user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )        2.10.          ?
         (mucka25)
17. user posted image Leela                 (2.user posted image , 1 user posted image )    9.10.              ?

09.05.
18.user posted image mani2               (2.user posted image , 1user posted image )     30.10.       27.10.
19.user posted image andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.         ?
20.user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )       1.10      ?
21. user posted image BarbyD          (2.user posted image , ? user posted image )            ?       ?

10.05.

22.user posted image psaša              (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.               ?
23.user posted image Auser posted image          (2.user posted image , 0user posted image )    18.9.  15.10.           
24.user posted image BIA79             ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.            ?
25. user posted image majuška10     ( ?. user posted image , ? user posted image )         1.10.          ?

11.05.
26. user posted image rožmarin    ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.         ?
27. user posted image ledenka        (1.user posted image , 0user posted image )      14.10.         5.11.

13.05.
28.user posted image mica77          (?.user posted image , ?.user posted image )        ?           ?

14.05.

29.user posted image Anonimnauser posted image     (?.user posted image , ?user posted image )          ?         ?
30. user posted image  ptejka           (?.user posted image , ?user posted image )          9.10.            ?
31.user posted image Anonimna user posted image     (2.user posted image  , 1user posted image  )    14.10.         ?

15.05.
32.user posted image anonimna      (?user posted image , ?user posted image  )       15.10.       ?

33.user posted image  alijana        (2. user posted image  , 1user posted image )     21.10.         ?

16.05. 
34.user posted image AKPuser posted image    (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.           ?
35.user posted image sibirka       (1.user posted image  , 0user posted image )           ?               ?

17.05.
36.user posted image rozcaa       (1. user posted image  , 0user posted image )     6.10  in 21.10  ?
37. user posted image taškica      (3.user posted image  , 2user posted image  )       ?                 ?

18.05
38.user posted image Anonimna     (3.user posted image , 2user posted image )            15.10.        ?
39.user posted image tija75            ( 2user posted image , 1user posted image )          26.9.           ?

19.05.
40.
user posted image U_SURDI      (3.user posted image , 0user posted image )       29.9.            ?
41. user posted image cebelica82      (1.user posted image  , 0user posted image  )        9.10.           ?

21.05
42. user posted image  BIA79                ( ?.user posted image , ? user posted image )     3.11.            ?

23.05.
43.
 user posted image Agrojuhica             (?.user posted image , ?user posted image )      ?               ?

22.05.
44. user posted image Poloma           (?.user posted image  , ?user posted image  )          3.10.       ?

23.05
45.user posted image anonimna            (?.user posted image  , ?user posted image  )        ?      ?

25.05.
46. user posted image pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.       ?
47. user posted image tea         (3.user posted image  , 2user posted image )            ?              ?
48. user posted image five             ( ?.user posted image  , ?user posted image  )       ?      ?
49. user posted image  mojmaček      (2. user posted image , 1 user posted image )     ?           ?
50. user posted image  pikonina          (1. , 0 )     20.10.          ?

29.05.
51. user posted image  Majch         (0.user posted image , 0user posted image )        ?               ?
XX.05.
52.user posted image Anonimna      (?. user posted image , ?user posted image )        ?             ?
53.user posted image žanka(32 l.)   (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
54.
user posted image Katha            (1.user posted image  , 0user posted image )        2.10             ?
55.user posted image  annya            (?. user posted image , user posted image ? )          ?               ?
56.user posted image Lalica 1      (?. user posted image  , user posted image ? )      26.9.           ?
57.user posted image Rebeka_             ( ?. user posted image ,user posted image ? )          ?               ?

58.user posted image lananai               (?.user posted image , user posted image ?)            ?               ?
59.user posted image pena                  (?.user posted image , ? user posted image )         19.9.            ?
SKUPAJ user posted image :59.
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

[/quote]

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.