petra a -> RE: Majčice 2009 (16.1.2009 8:53:55)
|
psaša-držim pesti da bo vse kot je treba jaz sem pa danes besna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/grrr.gif[/image]...sem se zmenla z dohtarco da pridem zjutraj po bolniški list, pa sestra ni hotla dati naprej zdravnici kao da ima sistematske preglede, nobeno prigovarjanje da mi je zdravnica rekla kdaj naj pridem ni zaleglo,kao češ da je sigurno pozabila da ima sistematiko in naj počakam do 11-ih...prokleta gos...ob 11-ih mam pa G...pol ji pa še nisem mogla dopovedati da rabim bolniško šele od torka dalje, da sem prej imela dopust, pol mi je morila če grem direkt na porodniško, sem ji komaj dopovedala da grem nazaj v službo, pa kaj njo briga, baba zmešana...oprostite izbruhu jeze, ampak sem res besna, jaz naj se pa šetkam sem in tja, pa še čez tisto gužvo v mestu k nam dobila niti za parkirat, bom še razmislila če bi šla kar peš pa groza me je , kaj bo rekel G na vse te arcnije k sem jih mogla jest, še dobr da so mi iz tokih strani potrdili da ne bo nič narobe (strah pa le ostaja), sporočim kdaj imam naslednji pregled...matr, preden grem se grem pa še čokolade nažret, mi je cukr padu aja, pa dobro jutro
|
|
|
|