2mak -> RE: Majčice 2009 (14.1.2009 16:03:27)
|
Joj, tudi jaz sem sladkosneda do konca! Ravnokar sem pojedla kosilo, pa že sanjam o kavici (jaz si naredim tisti kapučino v prašku z ene 3 dcl mleka - prava bomba) in bom zraven piškotke jedla! Njamiiii... Danes je šel pa moj za 3 dni na službeno pot in sva s tamalo sami. Ona zdaj ravno počiva. Včeraj zvečer je prišla ob 11-ih k mani v kopalnico ful dobre volje. Sem jo vprašala, če je prišla lulat, pa je rekla, da bo po zajtrku! Bogica je mislila, da je že jutro! In potem je bila budna še od 4.50 do ene 7-ih, jaz pa tudi, ampak sva potem obe nazaj zaspali, zaspanki. Glede cunjic ste pa ene res že ful pridne! Jaz nimam še čisto nič pripravljeno in tudi kak dober mesec še ne mislim nič pripravljat. Ne vem zakaj, ampak še kar čakam na to. Se mi zdi, da imam še ful časa. Je pa res, da imate ene pdp v začetku maja, jaz pa čisto na koncu, pa se mi mogoče tudi zato ne mudi. Se pa strinjam, da imajo ful lepih stvari po trgovinah, zato si tudi jaz vedno naredim kak seznamček, drugače me kar zmede kaj vse bi lahko še kupila. In potem se tudi meni zgodi, da enih cunjic sploh ne uspe nosit... Se gre katera kepat? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|