2mak -> RE: Majčice 2009 (13.1.2009 20:52:19)
|
Oj, nosečke, se vam še jaz na hitro javim. Spet sem na bolniški, ker je tamala neko virozico fasala, samo ni hudega in mogoče bova šle v čet že v vrtec in službo. Bomo videli. Ker čez dan ni šla spat, zdaj že dobre pol ure spi in to je pri nas ful zgodaj!!! Juhuhu! In, ker je dragi še kar v službi, imam malo časa še za rr. Jaz sem danes kar lazanjo naredila in mi jo je še za jutri ostalo, tko da sem prav vesela. Mislim, da bom zdaj še en majhen košček pojedla... Midva bova v kratkem celo otroško sobo preuredila, samo moram malo počakat, da bo imel dragi čas zrisat. Si želim, da bi imela nad eno posteljo tudi "igralnico" - pograd, kjer ne spiš, ampak se igraš. Ima katera s tem izkušnje? Se pa že ful veselim te prenove! Glede dopusta pa... Na morju imam taščo in tasta in bomo poleti sigurno dosti pri njih (to je en pravi "hotel nona"!), septembra ali oktobra pa bomo šli mogoče "preko Mure, preko Drave" še z enimi prijaelji, ki bodo tudi imeli dojenčka takrat. Jaz si sicer želim na Mljet, samo bo treba še malo počakati, ker tam ni zdravnika, je samo v Dubrovniku, pa mi z malimi otročki to ne odgovarja. Moja morfologija bo pa šele v 24. tednu, pa se mi zdi ful pozno in mi je kar malo čudno, da me je Pušenjak tako naročil. Ampak, on že ve. Ima še katera tako pozno? Zdaj grem pa lazanjo pogret in gledat Dr. Housea! Oh, glede imen za otročka pa - pojma nimam!!! Mogoče mi bo kaj lažje, če bom izvedela za spol, ampak zdaj nimam niti ene ideje za ime! Pozdravčki vsem!!!
|
|
|
|