majuška10 -> RE: Majčice 2009 (10.1.2009 9:57:20)
|
dobro jutro punce! kako ste kaj? jaz sem kar dobre volje, zunaj je sonček, z mojim greva po barvo da bova končno začela malo z urejanjem našega gnezdeca. :-) Cveka30, tudi mene je 2 dni nazaj ful tiščalo v trebuhu, blo je za znoret, sam sem pol ugotovila, da je to zaradi prebave. Sem jedla fižol. Nisem spala celo noč, otroček je ful brcal nonstop, sem mislila da je itak tudi njemu grozno; ful sem se potila; skratka blo je grozno, poleg tega sem pa naslednji dan še v službi bila "dežurna"-delo s sitnimi strankami in rabiš res psihične priprave za to in po moje je vse to skupaj sprožilo tako reakcijo. Naslednji dan sem bila ok. Danes je pa super. Moramo se čimmanj obremenjevat, sam sej smo vse iste. Lahko je reč, naredit to pa je že druga pesem. No da nadaljujem, včeraj sem pa se sekirala, ker otroček ni nič brcal, in sem mislila da je spet kaj narobe. A ve čutite gibe čisto vsak dan, a je vseeno ok, če kakšen dan ne čutiš nič gibov? Ne vem kaj je prav glede tega. No, sam se je danes spet oglasil, in sem pomirjena in vesela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|