Kasija -> RE: Majčice 2009 (6.1.2009 12:30:33)
|
zoja 10 Jaz imam chicco s3. Sem zelo zadovoljna s športnim delom in s košaro, manj pa z lupinico, ki ni udobna za otroka. Celo razmišljava, da bi kupila maxi-cosijevo lupinico za drugega. Sam voziček je pa enkraten. Košara je globoka, da mu ne piha (prvi je bil majhen med zimo). Pa dolgo je lahko v njej, ker se dno nekoliko dvigne in lahko kuka ven. Tudi v športnem delu je dobro zaščiten, se skoraj do 180 stopinj položi za spanje. Za tokratnega majčka bi mi prav prišel športni del, ki se obrača, česar pa chicco nima. Vozi se lepo, zloži se kar na malo (peregotov trikolesnik je dosti večji). V glavnem midva sva prehodila skoraj vsak dan po 3 ure in bila z njim tudi po manj prehodnih poteh, pa je vse zdržal. Enkrat je moral na popravilo, ker se je košara zataknila in ni šla dol, pa so nama dali nadomestni voziček. Mislim, svašta, ko za popravilo avta. Ko sem izbirala, sem gledala še quinnyjev freestyle 3xl in mclarenov trikolesnik. 3xl je super, se tudi obrne športni del, vendar je nekoliko težji. mclarnov mi je pa še vedno všeč, ne poznam pa nikogar, ki bi ga imel. Nisva ga pa vzela, ker nima lupinice zraven. Samo na koncu te možnosti uporabe lupinice na ogrodju vozička niti nisem kaj dosti rabila. Sem tudi imela morfologijo in bomo imeli fantka. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]
|
|
|
|