*bucka* -> RE: Majčice 2009 (3.1.2009 18:03:54)
|
Helou! Najprej: VSE NAJ NAJ V TEM LETU!! Ja res se bolj malo javljam tu gor, ampak berem vas pa čisto vsak dan. No zdaj nisem, ker smo bili za novo leto v Bratislavi, ampak moram reči, da mi je že uspelo prebrati vse za nazaj...niste bile preveč čvekaste[sm=zmeden.gif] Jaz sem ok, bejbi brca, najbolj je brcal na žurih v B.,ko je bila glasna muzika, ampak danes je pa že čez cel dan aktiven. Kile grejo v nebo[sm=smiley19.gif], pa dobro zdaj ko so prazniki mimo, bom malo gledala kaj jem..čeprav mi sladko zdaj nenormalno paše...Spet bom kregana na naslednjem pregledu, aja ta je 19.1. za evidenco. Morfologijo sem že imela, vse ok, ne vem koliko tehta oz koliko je velik-a, za spol bo pa ostalo presenečenje do maja. Iz prsi imam ful izcedka, verjetno že prvo mleko, ker je take rumene barve, potem pa motne prozorne,....zgleda da bom že mogla začeti une blazinice uporabljati, če ne imam moderc čist poflekan, ..pa še to lahko nosim samo 2 tko da je kar kriza...Ima še katera take probleme? No toliko od mene, lepo bodite, pobožajte bušije in ostanite v cvetju!!
|
|
|
|