Pikicapokica6 -> RE: Majčice 2009 (3.12.2008 14:38:15)
|
Ojla. Po dolgem času se spet malo oglašam, da vam povem, kako sem. Sem v 20 tednu, počutim se dobro, pritiska imam kot piščanček, malo vrtoglavice, ampak ni panike. Joooj, ampak moji kilogrami - tukaj pa je panika[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Jaz samo jem in jem in jem. Ne morem se zadrževati in pika. Tako da imam že skoraj 7 kg več. Sicer sem imela pred začetkom nosečnosti pri mojih 170 cm komaj 57 kg, ampak vseeno.....Se tolk slabo počutim, sem kot ena vreča krompirja. Ker sem dopoldne v službi, kjer večinoma sedim, pa popoldne še v šoli, kjer presedim še naslednjih nekaj ur, se nič ne gibljem. Pred nosečnostjo pa sem zmogla 10 km maraton!! Grem po stopnicah, pa že mislim, da me bo na vrhu 2. nadstropja kar fršlok. Jaz ne vem, kam bo tole peljalo. V prvi nosečnosti sem bila zelo aktivna, celo poletje sem bila zunaj, se kopala, hodila na dolge sprehode in sploh sem bla super nosečnica, zdaj pa sem kot en hlod na dveh nogah. Sem mogla malo pojambrati. Jah, kar pa se tiče plavanja v bazenih, termah... Jaz zase vem, da mi nekaj ne paše. Ni nobenih težav, kadar plavam v morju, ampak če pa plavam v bazenih, imam naslednji dan povečan izcedek in sem tam. Ne vem, zakaj tako. Pa ne samo zdaj v nosečnosti, že nasplošno sem očitno bolj občutljiva. Pa vedno preoblečem kopalke. Ne vem, saj mogoče smo res ženske malo butaste, ampak mislim, da vsaka zase ve, kaj ji odgovarja in kaj ne. No, jaz uporabljam od sente zaščitne tampone in jih bom še naprej ker od takrat še nisem mela težav, kadar smo se kopali v bazenih.
|
|
|
|