sazi -> RE: rabljena oprema (25.8.2008 22:01:46)
|
Kupila veliko stvari in z vsemi sem bila zadovoljna. Ponavadi smo s prodajalci še malo pokramljali, če niso bili iz istega kraja, smo se kje dobili na kavi... Tudi 2 lupinici sem kupila, čeprav ima precej ljudi predsodke (tudi upravičene) pred kupovanjem rabljenih avtosedežev, ampak mi smo se s to družino dobli, z vsemi otroci (sicer bi me kdo lahko naokrog prinesel), ampak druženje in pogovori v tistem času ti tudi lahko veliko povejo o iskrenosti in morebitnih lažeh. Po pošti ne bi nikoli kupovala - samo osebno, da vidim od koga kaj dobim. Če mi oseba ne bi bila všeč in bi imela slab občutek, zadeve ne bi kupila. Smo pa nabavili: košaro za voziček, 2 lupinici (eno za nečakinjo), banjico s previjalno podlogo za na banjo (ker takrat v celi SLO nisem našla nobene v redni prodaji), pa parni sterilizator... Za veliko stvari dajo prodajalci zraven račune, da vidiš, kdaj je res bilo kupljeno (npr. zgoraj omenjei sterilizator je bil res videti kot nov, kupljen pa 3 tedne prej)... Tudi prodala sem eno lupinico in košaro za voziček, zdaj pa se počasi spet spravljam kupiti drugo (že čekiram bolho in čakam na tako ki mi bo všeč).
|
|
|
|