|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.12.2008 19:44:02   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: boob

jaz sem imela ''opazovanja za ščitnico'' pa sem delala samo po 4 ure, UZ sem pa imela, prvega v soboto,pa pon., torek, v čet. pa IUI. . tako da pon-tork sem kar klicala os. zdravnika pa mi je dal 4 ure bolniške, v četrtek sem imela pa cel dan bolniško. . 

....user posted image user posted image user posted image ok, punce - sedaj ne bomo več hodile na UZ ampak opazovanje za ščitnico.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.12.2008 19:51:21   
boob
fargi . . a ti že maš kakega sončka doma . . ?

neela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 752
1.12.2008 19:57:22   
kittyy
evo mene,ja pri meni nic novega.jst se kar cakam user posted image ,pa od nikoder.mogla bi jo dobit ze v petek,pa se kar ne ulije.napihnjena pa sem kot balon.
vidim da ste se ve kar razpisale.
da ne pozabim za vse drzim pestke,da se kateri rata.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 753
1.12.2008 20:00:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

evo mene,ja pri meni nic novega.jst se kar cakam user posted image ,pa od nikoder.mogla bi jo dobit ze v petek,pa se kar ne ulije.napihnjena pa sem kot balon.

kittyy.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....alarm! Punca, kaj nam ti slučajno kaj skrivaš?????

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.12.2008 20:36:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

fargi . . a ti že maš kakega sončka doma . . ?

neela user posted image user posted image user posted image

boob, žal ne...sem v 1.IUI zanosila, pa sem imela v 9.tednu abrazijo...

kittyy, TEST!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.12.2008 7:03:59   
boob
Dobro jutro. . .

fargi  user posted image  user posted image user posted image

kittyy men je tud zamujala 8 dni, ko  sem čakala da začnem z špikanjem . . .držim pesti da ne dočakaš user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.12.2008 9:05:51   
obayifo
jutro, punce
sem že nekej časa v službi, ampak gužva....
zjutraj sem bla na UZ in ta mesec smo zlo švoh, endometrij je še čist tanek, levo en folikelček 11mm (takle čas prejšnji mesec smo mel dva 17 in 18), tako da IUI v petek odpade, takrat grem še enkrat na UZ, če bomo zrastl, gremo na IUI v ponedeljek

kitty, kaj zdej?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.12.2008 9:27:50   
kimsy
obayifo - veš, to še nč ne pomeni. Jst sem prejšnič mela 1. uz samo 2. en 13 in en 20, potem čez 2 dni je ta 20 zginu in sem mela spet sam 2, 13 in 15, čez noč pa sem jih mela 6, 15-19 se mi zdi. Tok da ni za obupat! Veš da sem pozabila, a ti maš v Lj IUI? Sori!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 758
2.12.2008 9:33:32   
obayifo
midva greva na IUI v Graz, pri nas sva na čakalni listi za darovalca

bomo vidl kakše bojo mere v petek, tačas pa pivo in jajca user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.12.2008 9:38:03   
boob
Jst sm pa imela na 1UZ samo enega 12mm, čez dva dni pa 9 od 17 naprej. .

sej se bodo pojavli boš vidla. .

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.12.2008 11:22:49   
lenna
Kitty, se mi dozdeva da ti bomo lahko kar čestitale. Je pa bolše narest kar krvni test kot urinski. Bolj zihar.

Obayifo, do petka kr lepo pivo pit pa boš videla, da bo rezultat odličen. Sam ne se ga zdej napituser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.12.2008 17:30:14   
kittyy
vidm,da me lepo opazujete,jah jst pa sem se kar na istem.
pomoje da se bo zdej zdej ulilo iz mene.pomoje da je to psiha,da se ne morem zacet spikat.
jah test sem pa nardila u petek,pa je bil negativen in recmo da mu verjamem ker do zdaj je vedno pokazal tko kot je bilo res debe ----------------
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.12.2008 17:42:53   
boob
kittyy pa to je blo v petek, takrat bi jo komi mogla dobit, mogoče je bilo prezgodi. . . dej ga ponovi
sej tudi lenni najprej ni pokazalo nič, čez 2 dni pa ko je šla dat kri je blo pa veselje

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.12.2008 18:13:44   
kittyy
joj a ves da kar ne upam.bom pocakala se dva dni,pol ga bom sla pa kupit.sej pol bom pa skor na istem kot ti?
kdaj pa bo tvoj 17ti dan,da se prepricas,ce si srecna user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.12.2008 18:27:20   
boob
jst morem zdržat pa še do vikenda. . . v ponedeljek naj bi šla dat kri, sam dvomim da bom zdržala bom kr en test nardila prej user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.12.2008 18:29:58   
Fargesia
boob, men so rekli da lahko test naredim doma že 15.dan...pa ga nisem...user posted image ker naj bi M prišla 14.dan ali pa prej. kater dan si danes?

aja, a stop injekcijo si dobila za podporo?

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 2.12.2008 18:30:11 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 766
2.12.2008 18:32:33   
boob
danes sm 12 dan

ja sem dobila stopko, mislim da 7 dan

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 767
2.12.2008 20:44:28   
neela
obayifo - tud jaz sem imela 1. UZ v vsakem jajčniku 1 folikl 12 mm, čez dva dni pa že 17+. Vsekakor ni za puške vrečt v koruzo, lahko boš še zelo presenečena... Do takrat pa jih kar lepo 'pognoji' s pivico...

kittyy - test še enkrat delat! Kateri dan pa si danes?

Fargi - si napisala pismo Miklavžu al pa Božičku, da ti prinese plusek?

boob - jaz bi raje počakala do ponedeljka... Če pa boš tud v petek al pa soboto delala home test pa je tud že lahko +...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 768
2.12.2008 20:56:06   
Fargesia
neela, nisem še pisala...

boob, ne prej testa delat, ker ti lahko lažno pozitivno pokaže zaradi stopke...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.12.2008 9:47:39   
kimsy
Jutro!!! user posted image
kako ste? Jst kar fajn, sam ne da se mi bit v službi... user posted image

Se še kar pikam, v petek mam 1 UZ, pa me je strah, ker mam eno cisto, že skoz, pa dr. D. nč ne komplicira, kšn dr. T. pa bi znal...  Bom šla danes za foro pogledat, kdo je ta tedn dežuren za UZ.

To rundo nisem čist nobenmu povedala, da grem na IUI, razen mojmu, ki je tud že čist obupan, sam je tok corti, da me skoz tolaži, da me ima rad, tud če ne bo user posted image . Jst bi ga pa čim prej rada... Sej ne, da sem tok fajn stara, sam moj srči pa je že kar dost...

Se opravičujem, k sem vam jamrala... S O R R Y!!!  Me noben drug noče več poslušat! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 770
3.12.2008 10:33:01   
boob
ti kr jamrej kimsy, sej ni tok hudo, . .  sej jst tud jamram. . .

Glede UZ, pa kdo je deurn pa nevem kok vela, ko sm jst hodila je blo vedno drga kot je pisalo. . . bla je pa ena G, mislim da se je komi uila, sicer ful prijazna in natanna ampak poasna, tako da smo skor vse zamudile dat kri in smo mogle same odnest v KC

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.12.2008 11:39:23   
lenna
Kitty, a je že kaj novega? Kaj pa če bi šla na krvnega? To bo najbolj zihar. Test men tud 2x ni pokazal (ko bi že moral), potem sem šla na krvnega, ki je bil pozitiven; naslenji dan pa sem zagledala + še na testuuser posted image user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.12.2008 12:12:19   
boob
punce jst mam pa tok belega toka, vse hlačke mam mokre. .zakaj to user posted image  
a ve ste ga tud mele povečan beli tok pred user posted image  . . . kr čutim kako mi teče, sm že misnla da je user posted image , pa sm šla na WC pogledat

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 773
3.12.2008 13:00:20   
kimsy
boob - jst se ne spomnim kaj je blo pred M. Enostavno me je zvijalo. Sicer pa sem bla jst itak poseben primer, ker se mi je po 7-ih dneh prkazal krvav izcedek.

kakšno kri ste mogle dat? Jst pa je nisem nikol, sam urin so mi pogledal za O.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.12.2008 14:50:07   
Fargesia
boob, jaz sem mela povečan krvni tok pred nosečnostjo....user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?