ronja
|
Bravo, decemberka! Dolgoročno se to tudi njemu (možu) splača! Ker ga boš imela vedno bolj rada, če te bo podpiral, če bi ti pa skoz živce pil, pa vedno manj... tak da si lahko res brez slabe vesti! Glede sejmov pa sem se spomnila, da smo bili mi celo na 2 sejmih: tisti, ki je bil v Lj. itak ni bil problem, ker smo prišli, naložili malo v voziček in se vozili z njo okoli. Če je mela kdaj dosti, pa sva jo malo nosila, tega ji ni nikoli dosti. Vmes je zaspala, jedla, previt se jo da komot v vozičku ali pa na kaki prazni mizi, tak da ni zato nič trpela. Še uživala je ob raznih igračah, pa ko smo jo stehtali, recimo... Res smo pa prav zaradi nje šli dopoldne, ko ni bilo gužve, ampak bolj ali manj vse prazno. Drugi sejem je bil v Celju in je mel oči neko predavanje in sva šli zraven, ker se sicer cel dan ne bi videli, smo pa radi skup, sploh čez vikend... Mali ni bilo res nič hudega: v avtu je spala, ko smo prišli, sem jo podojila, potem nosila okoli v slingu, da je vse videla, potem sem ji dala lepo na enem mirnem kotičku za jest, na koncu pa sva se ulegli na ene stole in zaspali kar obe skup (ona privezana v slingu name), ker so tista predavanja tako dolgo trajalo, da sva kar obe zaspali;) Ves čas se je smejala, niti malo ni jokala, previta je bila tako pogosto kot doma, sita in podojena tudi... Ne vem, se mi zdi, da otroci ne zahtevajo tako strašno veliko - glavno jim je, da si skupaj z njimi, se ukvarjaš z njimi, pa da se kaj dogaja (vsaj moji to veliko pomeni) in to se vsekakor je in je bila navdušena. Se mi zdi, da se je imela veliko boljše, kot če bi obe ostali doma... Malo več pokanja, ne rečem, ampak je vredno, če s tem podpiraš partnerja pri kakem hobiju, pa še skupni čas kot družinica je precej vreden... Včasih se res ne da, ne rečem,pa tudi ne vem, kakšni so drugi sejmi, ampak tadva sta bila res "baby friendly". Pa tudi midva ne komplicirava preveč Se strinjam, da se je treba za otroke marsičemu odrečt, je pa včasih za pretehtat, koliko bo otroku hudo in koliko bosta vidva imela od tega.
|